ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Καμπερίδης: “Ήμασταν ψυχωμένοι…”

Ο Σάββας Καμπερίδης έδωσε συγχαρητήρια σε όλους για την σπουδαία νίκη επί του Προμηθέα, υπογραμμίζοντας πως οι κίτρινοι ήταν ψυχωμένοι και συγκεντρωμένοι για τη νίκη.

Ο τεχνικός του Άρη τόνισε: “Δυστυχώς όσον αφορά την κοινωνία γιατί αυτά είναι τα σημαντικά, τα πράγματα δεν έχουν αλλάξει και πολύ από την τελευταία φορά που μιλήσαμε.

Στην ομάδα χάσαμε ακόμα ένα μέλος, τον Κώστα Δαμιανίδη. Παντού στη χώρα άνθρωποι πενθούν δικούς τους. Ας ελπίσουμε με τον ερχομό των Χριστουγέννων να βελτιωθεί η κατάσταση και η ζωή μας να επανέλθει στην κανονικότητά της.

Για τον αγώνα, πρέπει να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες και τους συνεργάτες μου. Φαινόταν από τις τελευταίες προπονήσεις ότι υπήρχε η απαιτούμενη συγκέντρωση για να αντιμετωπίσουμε έναν τόσο καλό αντίπαλο.

Ο Προμηθέας είναι μια πολύ καλή ομάδα, πολύ ποιοτική ομάδα, η οποία όπως και όλες οι υπόλοιπες ακόμα δεν έχουν καταφέρει να βρουν τον αγωνιστικό ρυθμό που θα ήθελαν.

Εμείς ήμασταν ψυχωμένοι και αυτό φαίνεται από την κυριαρχία στα ριμπάουντ, φάνηκε στη διάθεση που έδειξαν τα παιδιά στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και νομίζω ότι καταφέραμε να κερδίσουμε δίκαια.

Κρατάμε αυτή τη διάθεση, να συμπαρασταθεί ο ένας στον άλλον. Θα πρέπει να μπορέσουμε να διορθώσουμε τα εύκολα λάθη που κάνουμε και κάποια σημεία και στο σημερινό και στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Ηρακλή όπου φαίνεται να αδικούμε τους εαυτούς μας, για να μπορέσουμε να έχουμε καλύτερη εικόνα και να φέρουμε κι άλλα θετικά αποτελέσματα”.

Για το αν περίμενε αυτή την παραγωγικότηρα σχολίασε: “Είναι μεγάλο νούμερο οι 94 πόντοι. Ήμασταν παραγωγικοί στο τρανζίσιον και καταφέραμε και δημιουργήσαμε αρκετά ρήγματα στο ένας εναντίον ενός. Εφόσον ήμασταν αποτελεσματικοί εκεί, περιμέναμε ότι θα ανέβει το σκορ. Ζητούσαμε να παίξουμε σε ρυθμό με εύκολο σκορ και πολές κατοχές. Σε αυτό το κομμάτι πήραμε καλό βαθμό”.

Για το αν αυτή η νίκη είναι το καλύτερο δώρο για την γιορτή του είπε: “Προφανώς είμαι πολύ χαρούμενος όταν η ομάδα κερδίζει, πόσο μάλλον στη γιορτή μου, όμως όλο το credit πάει στους παίκτες και τους συνεργάτες μου”.

To Top