ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Καμπερίδης: «Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά, εχουμε δύο αγώνες μπροστά μας δίχως αύριο»

Ο Σάββας Καμπερίδης μίλησε τόσο για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό όσο και για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Άρη:

Αρχικά είπε: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, κέρδισε δίκαια και καλή τύχη στον νέο προπονητή του. Γνωρίζαμε τις αντικειμενικές δυσκολίες του αγώνα. Προετοιμαστήκαμε αρκετά καλά, αλλά υπάρχουν δεδομένες δυσκολίες και αυτές καθόρισαν το ματς».

Θέλαμε να ελέγξουμε  το τρανζίσιον, το πετύχαμε σε αρκετά καλό βαθμό, κάναμε μόλις 12 λάθη. Και το δεύτερο ήταν να ελέγξουμε  τα ριμπάουντ, δεν τα καταφέραμε όμως. Πέτυχε ο αντίπαλος 32 πόντους από δεύτερες επιθέσεις  και αυτό ήταν το βασικό στοιχείο της νίκης του. Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά, προσπάθησαν όσο μπορούσαν».

Για τη συνέχεια: «Εχουμε δύο παιχνίδια μέχρι τη διακοπή, είναι αγώνες δίχως αύριο, αρχης γενομένης με τον Τρικούπη που είναι μια αξιόμαχη ομάδα. Πρέπει να πετύχουμε  τις νίκες που χρειαζόμαστε για να ξεκολλήσουμε βαθμολογικά. Μακάρι να είχαμε και τον κόσμο μας αλλά αυτό δεν γίνεται και πρέπει να παλεύουμε και για εμάς και αυτούς».

Για Μιλόσεβιτς και Ντραγκίτσεβιτς: «Κάνουν μεγάλη προσπάθεια για να δώσουν το παρών. Ο Μιλόσεβιτς είναι ένα βήμα μπροστά, θα εξαντλήσουν τις πιθανότητες για να παίξουν, τους χρειαζόμαστε. Όποιος μπει στο γήπεδο θα πρέπει να καταθέσει την ψυχή του και δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τις απουσίες».

Συμπληρώνοντας είπε για το μπάσκετ στην Ελλάδα: «Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι του μπάσκετ σε Α2, Β’ Γ’, γυναικείο οι οποίοι ζουν τις οικογένειες τους από αυτό, βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση επειδή δεν γίνονται τα πρωταθλήματα. Έχουν τη στήριξή μας και μακάρι να ξεκινήσουν σύντομα».

To Top