ΜΠΑΣΚΕΤ

Καμπερίδης: «Δεν ήμασταν παρόντες, πρέπει να νιώσουμε αν θέλουμε να είμαστε ομάδα»

Απογοητευμένος από την εικόνα της ομάδας του ο Σάββας Καμπερίδης, αναφέρθηκε στην έλλειψη ομαδικότητας.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Άρη:

«Σε ένα πολύ κακό παιχνίδι κέρδισε η ομάδα που έπρεπε να κερδίσει. Καλή συνέχεια στην ΑΕΚ σε όλες τις διοργανώσεις. Πριν το ματς υπήρχε η πεποίθηση πως θα μπορέσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι λόγω των προβλημάτων του αντιπάλου, αλλά το να υπάρχει φυσική παρουσία δε σημαίνει πως είσαι παρών. Τελικά αποδείχθηκε πως εμείς είχαμε περισσότερες απουσίες. Δεν είχαμε την απαιτούμενη προσέγγιση για το ματς.

Ήμασταν πολύ στατικοί, πηγαίναμε άσκοπα στο ένας εναντίον ενός, μας στοίχισαν πολλές φάσεις. Οι ασίστ μας είναι πάντα πολύ χαμηλές γιατί δεν παίζουμε όσο ομαδικά πρέπει. Υπάρχουν 4 ματς ακόμα μπροστά μας, η ομάδα πρέπει να κάνει κάποιες νίκες. Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε και να νιώσουμε είναι αν θέλουμε να είμαστε ομάδα, γιατί η εικόνα μας δεν ήταν αυτή που πρέπει στο σημερινό παιχνίδι».

Καταλήγοντας σημείωσε: «Συζητάμε κάθε μέρα ποιος πρέπει να είναι ο τρόπος που προσεγγίζουμε τις προπονήσεις και τα παιχνίδια. Η τελευταία εικόνα είναι πολύ σημαντική για όλους και για την ομάδα γιατί εκπροσωπούμε τον σύλλογο που εκπροσωπούμε. Το άθλημα είναι ομαδικό και όποιος δεν το καταλαβαίνει ζημιώνει τον εαυτό του αλλά και όλη την ομάδα».

To Top