ΜΠΑΣΚΕΤ

Καμπερίδης: “Δεν είναι δικαιολογία ότι η ομάδα είναι ανέτοιμη”

Ο Σάββας Καμπερίδης δεν χρησιμοποίησε ως δικαιολογία το ότι ο Άρης με δύο φιλικά παιχνίδια είναι ανέτοιμος, αλλά υπογράμμισε ότι πρέπει να δουλέψουν όλοι σκληρά για να βελτιώσουν την εικόνα της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Ο τεχνικός του Άρη τόνισε: “Θεωρώ ότι στο πρώτο ημίχρονο η εικόνα της ομάδας ήταν αυτή που περιμέναμε με βάση τα δεδομένα της περιόδου. Το γεγονός ότι χάσαμε κάποια αμυντικά ριμπάουντ και είχαμε σε 2-3 στιγμές λάθος επικοινωνία, έκλεισε το ημίχρονο με τον Ιωνικό έναν πόντο πάνω.

Από την τρίτη περίοδο και μετά ήμασταν βιαστικοί. Συνεχίσαμε να χάνουμε τα ριμπάουντ σε φάσεις που προσπαθούσαμε να περιορίσουμε τον αντίπαλο στην άμυνα και σίγουρα η ικανότητα του Σμιθ στο ένας εναντίον ενός του έδωσε προσωπικά καλάθια και έδωσε ένα αβαντάζ στον Ιωνικό με αποτέλεσμα να κυνηγάμε στο σκορ χωρίς καθαρό μυαλό και γι’ αυτό χάσαμε δίκαια”.

Κατέληξε υπογραμμίζοντας ότι “έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, προφανώς με δύο φιλικά παιχνίδια μόνο η ομάδα είναι ανέτοιμη, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία γιατί και ο Ιωνικός είχε παίξει μόλις δύο φιλικά παιχνίδια. Θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να διορθώσουμε τα λάθη μας ώστε να παρουσιάσουμε καλύτερη εικόνα στο πρωτάθλημα”.

 

To Top