ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Καμπερίδης: “Δουλειά, υπομονή, διάθεση για την νίκη σε κάθε αγώνα”

Δηλώσεις στο σάιτ του ΕΣΑΚΕ έκανε ο Σάββας Καμπερίδης με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος και το αφιέρωμα στον Άρη από την διοργανώτρια αρχή.

Αναλυτικά όσα είπε ο κιτρινόμαυρος κόουτς:

«Η κοινωνία και κατά συνέπεια ο αθλητισμός, ο οποίος αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της, πέρασε ένα δύσκολο διάστημα, λόγω της πανδημίας και τώρα, στο ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής χρονιάς, καλούμαστε όλοι να διαχειριστούμε τις ιδιαίτερες συνθήκες, που επικρατούν ή θα προκύψουν.

Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους αθλητές, τους προπονητές και τα μέλη, τα οποία απαρτίζουν τις ομάδες, να είναι υγιή, ώστε να κυλήσει όσο πιο ομαλά γίνεται η χρονιά. Το πρωτάθλημα, παρά τις δυσκολίες, δείχνει ότι θα είναι ενδιαφέρον, καθώς όλες οι ομάδες έχουν καταφέρει, στο μέτρο του δυνατού να ενισχυθούν και με βάση τα έως τώρα δεδομένα, φαίνεται ότι θα υπάρχει ανταγωνισμός, τόσο στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας όσο και στις χαμηλότερες.

Στόχος της ομάδας μας είναι να παρουσιάσουμε ένα σύνολο ομαδικό και ανταγωνιστικό που θα διεκδικεί τη νίκη σε κάθε αγώνα. Για να γίνει αυτό χρειάζεται, δουλειά, υπομονή και διάθεση. Καλή χρονιά σε όλους».

 

To Top