ΜΠΑΣΚΕΤ

Καμπερίδης: «Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου, τους παίκτες και όσους εκτός ομάδας ανιδιοτελώς βοηθούσαν…»

Ο Σάββας Καμπερίδης ευχαρίστησε τους συνεργάτες του, τους παίκτες του και όσους εκτός ομάδας βοήθησαν ώστε να αντέξει ο Άρης ως το τέλος, σε αποτυχημένη – όπως την χαρακτήρισε – χρονιά.

Ο τεχνικός του Άρη τόνισε: “Το παιχνίδι κύλησε αναμενόμενα λίγο ως πολύ. Εμείς ψάχναμε ένα κίνητρο όλη τη βδομάδα για να παρουσιάσουμε μια καλή εικόνα. Για ένα αρκετά σημαντικό διάστημα του αγώνα ήμασταν στο πνεύμα που έπρεπε. Κάποια συνεχόμενα λάθη, η κούραση, η πίεση του Περιστερίου άνοιξαν το σκορ και το Περιστέρι κέρδισε δίκαια.

Πληροφορηθήκαμε ότι ο Ιωνικός κέρδισε το Κολοσσό, άρα για μας τελειώνει σήμερα η σεζόν. Όσοι είναι κοντά στην ομάδα γνωρίζουν ότι ήταν μια δύσκολη χρονιά, θεωρώ ότι είναι σημαντικό ότι η ομάδα κατάφερε να βγει αλώβητη. Προφανώς και δεν είναι πετυχημένη χρονιά, θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα, πολλοί ήταν οι παράγοντες που επηρέασαν. Δεν είναι της ώρας να αναφερθούμε σε αυτούς.

Από αύριο πρέπει να ξεκινήσει η πολύ σκληρή δουλειά στον Άρη για να μπορέσει η ομάδα να παρουσιάσει ένα πρόσωπο που αρμόζει στο μέγεθός του.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου, τους παίκτες μου που μέσα από χίλια κύματα και πολλά πάνω – κάτω φτάσαμε ως εδώ και όλους αυτούς τους ανθρώπους έξω από την ομάδα που ανιδιοτελώς βοηθούσαν την ομάδα χωρίς να φαίνονται και έχουν μεγάλο μερίδιο στο ότι η ομάδα έφτασε εδώ. Εύχομαι η επόμενη χρονιά να ειναι πολύ καλύτερη από τη φετινή”

To Top