ΜΠΑΣΚΕΤ

Καμπερίδης: “Η εικόνα του παιχνιδιού εξελίχθηκε όπως περιμέναμε και υποψιαζόμασταν”

Ο Σάββας Καμπερίδης άφησε αιχμές για τη διαιτησία, αλλά υπογράμμισε την έλλειψη ομαδικότητας και την λανθασμένη προσέγγιση του αγώνα με τον Κολοσσό.

Ο τεχνικός του Άρη τόνισε: Για μας ήταν πολύ σημαντικό, γιατί μια ενδεχόμενη νίκη θα μας έδινε ένα περιθώριο να προσεγγίσουμε το πρωτάθλημα με περισσότερη αισιοδοξία και μεγαλύτερους στόχους.

Η ομάδα δεν παρουσιάστηκε με το επίπεδο πνευματικής ετοιμότητας που θα έπρεπε. Ήμασταν παθητικοί στο πρώτο κομμάτι του αγώνα, γρήγορα μπήκαμε στο ρυθμό και την ένταση που έπρεπε για να ανακάμψουμε στο σκορ…

Δεν είχαμε την απαιτούμενη ψυχραιμία στις κρίσιμες στιγμές, αλλά η εικόνα του πως εξελίχθηκε το παιχνίδι ήταν αυτή που περιμέναμε και υποψιαζόμασταν πριν τον αγώνα…”.

Σχολιάζοντας την απόδοση της ομάδας του σε συνάρτηση με το ενδεχόμενο αλλαγών στο ρόστερ τόνισε: “Το πρώτο είναι η νοοτροπία και ο τρόπος που προσεγγίζουμε τα παιχνίδια. Εσείς βλέπετε αγωνιστικά κενά, αλλά θεωρώ ότι το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών των κενών μπορούν να διορθωθούν αν σκεφτόμαστε λίγο περισσότερο ομαδικά και έχουμε την απαιτούμενη συγκέντρωση, κάτι που δεν κάναμε ούτε σήμερα αλλά και στα περισσότερα παιχνίδια που έχουμε χάσει…”.

Για την απουσία των Ντραγκίτσεβιτς και Μιλόσεβιτς σχολίασε: “Είναι δύο ποιοτικοί και έμπειροι παίκτες, μπορούν να διαβάσουν τι τους δίνει το παιχνίδι, αλλά δε θέλω να σταθώ σε αυτό… Ο Κολοσσός δεν είχε τον Άντριτς σήμερα, αλλά έπαιξε πιο ομαδικά και πιο έξυπνα. Το μυαλό της ομάδας έχει χαλάσει και προσεγγίζουμε τα παιχνίδια πιο ατομικά. Αυτός ήταν ο ένας από τους δύο λόγους που χάσαμε σήμερα”.

Για τη διαιτησία στην τέταρτη περίοδο είπε: “Για να γίνει ένα come back πρέπει η ομαδα να βγάλει ένταση, να κερδίσει τις επαφές σώμα με σώμα… Κάποιες από τις επαφές τις χάναμε μόνοι μας και σε κάποιες άλλες ο Κολοσσός προστατεύτηκε. Βγήκε πολύ εύκολα με πέντε φάουλ ο Τσάλμερς που ήταν ο καλύτερος του γηπέδου”.

To Top