ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Καμπερίδης: “Ικανοποιημένος παρά τα λάθη, καλύτερη η εικόνα της ομάδας»

Ο Σάββας Καμπερίδης μίλησε μετά το φιλικό με τον Ηρακλή, δείχνοντας ικανοποιημένος με την εικόνα της ομάδας συγκριτικά με τα προηγούμενα παιχνίδια.

Αναλυτικά όσα είπε: “Θεωρώ ότι η εικόνα της ομάδας, στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, ήταν καλύτερη, σε σχέση με τις προηγούμενες αναμετρήσεις. Ένα θέμα που πρέπει να διορθώσουμε, είναι η έλλειψη συγκέντρωσης στην αρχή των δεκαλέπτων, όπου δεν εκτελούμε, όπως πρέπει, ειδικά στην επίθεση.

Νομίζω ότι η μία παραπάνω βδομάδα που θα έχουμε στη διάθεσή μας, επειδή θα καθυστερήσει η έναρξη του πρωταθλήματος, είναι υπέρ μας. Γενικά, είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών, τόσο στις τελευταίες προπονήσεις όσο και στο σημερινό (03/10) φιλικό, παρά τα λάθη που έγιναν”.

Σχολιάζοντας τη νέα κλήρωση της Basket League, ο 42χρονος τεχνικός επεσήμανε: “Όπως είπα και την προηγούμενη φορά, σημασία έχει σε ποιον βαθμό ετοιμότητας θα παρουσιαστούμε. Αν εμείς παρουσιάσουμε την εικόνα, που πιστεύουμε ότι μπορεί να δείξει η ομάδα, τότε θα μπορεί να είναι έτοιμη να διεκδικήσει τη νίκη σε κάθε παιχνίδι κι αυτό είναι το ζητούμενο”.

To Top