ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Καμπερίδης: “Μάχη με καθαρό μυαλό για την νίκη”

Για το αυριανό παιχνίδι του Άρη με την ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Betshop Basket League μίλησε ο Σάββας Καμπερίδης.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Μιλώντας στο www.arisbc.gr για την αναμέτρηση με την αθηναϊκή ομάδα, ο ασίσταντ κόουτς του Βαγγέλη Αγγέλου επεσήμανε:

«Η διακοπή του πρωταθλήματος έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα να δουλέψει σε αρκετά στοιχεία του παιχνιδιού και σε αδυναμίες, που παρουσίασε στους έως τώρα αγώνες. Ταυτόχρονα έπρεπε να καταφέρουμε μέσα από τις προπονήσεις και το φιλικό με τον Ηρακλή να διατηρήσουμε τον αγωνιστικό μας ρυθμό, ενόψει των επόμενων παιχνιδιών.

Η αναμέτρηση με την ΑΕΚ είναι ένα ντέρμπι, το οποίο θα πρέπει να το προσεγγίσουμε με καθαρό μυαλό, αποφασιστικότητα και ενέργεια από το πρώτο λεπτό. Η ΑΕΚ είναι η πρώτη ομάδα του πρωταθλήματος στα κλεψίματα, τα οποία τα αξιοποιεί, πετυχαίνοντας εύκολους πόντους. Θα πρέπει να αποφύγουμε τα λάθη στην επίθεση και να κυκλοφορήσουμε τη μπάλα, ώστε να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις για σωστές επιθέσεις.

Θέλουμε πολύ τη νίκη και για να την πετύχουμε, θα πρέπει να δώσουμε μάχη για κάθε κατοχή, παίζοντας προσωπική και ομαδική άμυνα και διεκδικώντας όλα τα ριμπάουντ και στις δύο πλευρές του γηπέδου».

To Top