ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Καμπερίδης: “Με τέτοια νοοτροπία κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας”

Ο Σάββας Καμπερίδης είπε τα πράγματα με το όνομά τους. Με τέτοια νοοτροπία που παρουσιάστηκε σήμερα ο Άρης, πολύ απλά κοροϊδεύει τον εαυτό του…

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Ο τεχνικός του Άρη τόνισε: “Θα πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στον Προμηθέα. Ήταν καλύτερος από μας και κέρδισε δίκαια. Δυστυχώς η εικόνα που παρουσιάσαμε δεν ήταν αυτή που θέλαμε. Δεν μιλάω για το αποτέλεσμα, όσο για τη νοοτροπία με την οποία εμφανιστήκαμε. Πρέπει να έχουμε ατομικό και ομαδικό εγωϊσμό, ούτως ώστε να μπορέσουμε να παίρνουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε. Προσωπικά πιστεύω ότι αν προσεγγίσουμε τα παιχνίδι με τον τρόπο που περιγράφω, υπάρχει η ποιότητα για να πετύχουμε τις νίκες που θέλουμε. Αν τα προσεγγίσουμε όπως το σημερινό νομίζω ότι κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας και όλους αυτούς που υποστηρίζουν την ομάδα, τον κόσμο και αυτούς που τρέχουν για την ομάδα και αδικούμε τους ίδιους μας τους εαυτούς”.

Ρωτήθηκε για το θέμα της ενίσχυσης και απάντησε: “Σίγουρα μας απασχολεί, αλλά γνωρίζετε τα δεδομένα. Αν υπάρχει η δυνατότητα να ενισχυθεί η ομάδα, θα το κάνει. Κανείς δεν θέλει να βρίσκεται η ομάδα σε αυτή τη κατάσταση. Τα δεδομένα τα γνωρίζουμε όλοι, η ομάδα παλεύει κάθε μέρα για την επιβίωσή της. Η πιο εύκολη στιγμή της βδομάδας είναι το παιχνίδι. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια από όλους. Αν έχουμε το περιθώριο πιθανώς και θα ενισχυθούμε”.

To Top