ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Καμπερίδης: «Να επανακτήσουμε την αξιοπιστία μας, πάμε να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι»

Ο Σάββας Καμπερίδης μίλησε για τον Άρη της νέας σεζόν και τις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν στην ομάδα και στο ελληνικό μπάσκετ αυτή την εποχή.

Όσα είπε στο Yellow Radio 101,7…

Για την σχέση της ομάδας με τον κόσμο:

Όλοι γνωρίζουμε την σχέση της ομάδας με τον κόσμο. Είναι μία σχέση πάρα πολλών ετών. Υπάρχει μία ταύτιση του κόσμου με την ομάδα. Είναι αυτό που την έχει βοηθήσει να σταθεί στα πόδια της σε πάρα πολλές στιγμές και είναι αυτό που την ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες ομάδες.

Για την φετινή προσπάθεια:

Υπάρχουν πολλά άτομα που εργάζονται στην ομάδα, την αγαπούν και καταθέτουν την ψυχή τους κάθε μέρα. Αυτό είναι κλειδί για την εικόνα που θα έχει η ομάδα φέτος. Αυτό οι παίκτες το αντιλαμβάνονται, βλέπουν ότι παρά τις δυσκολίες υπάρχουν άτομα που είναι έτοιμα να κάνουν το κάτι παραπάνω για αυτούς. Έγινε μία μεγάλη προσπάθεια για την στελέχωση του ρόστερ και είναι δουλειά δική μας τώρα να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε μέσα στο γήπεδο.

Για τις συνθήκες στην περσινή και την φετινή σεζόν:

Πέρυσι ήταν πιο δύσκολα τα πράγματα, αναλάβαμε την στιγμή που η ομάδα ήταν τελευταία στην βαθμολογία και έπρεπε να καλύψει το χαμένο έδαφος. Τώρα είναι μια καινούργια προσπάθεια, επικρατούσαν ιδιαίτερες συνθήκες και λόγω των όσων έγιναν τα τελευταία χρόνια η ομάδα θεωρήθηκε αναξιόπιστη. Κινούμαστε στην κατεύθυνση του να επανακτήσουμε την αξιοπιστία μας.

Για το αν η ομάδα είναι έτοιμη:

Η ομάδα είτε είναι έτοιμη είτε όχι, αυτό που έχουμε πει στα παιδιά είναι ότι πάμε να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι. Δεν μπορούμε να ψάξουμε για δικαιολογίες. Το ότι λείπει ο Ντραγκίσεβιτς είναι σημαντικό, αλλά πιστεύουμε ότι τις επόμενες μέρες θα τον έχουμε κοντά μας και θα λειτουργήσουμε ακόμη καλύτερα.

Για τον κόσμο:

Είναι καθοριστική η παρουσία του κόσμου, και για εμάς ένα παραπάνω. Η έδρα μας παραδοσιακά είναι από τις δυσκολότερες στην Ευρώπη. Όπως είναι το πρόγραμμα των αγώνων έχουμε πολλά δύσκολα παιχνίδια στην έδρα μας που η παρουσία του κόσμου θα ήταν καθοριστική. Ελπίζουμε σύντομα να επιτραπεί ένα ποσοστό και στην συνέχεια να μπορέσει να βρεθεί όλος ο κόσμος στο γήπεδο.

To Top