ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καμπερίδης: “Να εστιάσουμε στα δικά μας λάθη και να κερδίσουμε πάση θυσία τον Κόροιβο”

Για τα χαμένα ριμπάουντ, τις βολές αλλά και το παιχνίδι με τον Κόροιβο που ο Άρης πρέπει να κερδίσει πάση θυσία μίλησε ο Σάββας Καμπερίδης μετά τη λήξη του παιχνιδιού.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι και το τι δεν πήγε καλά: Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να εστιάσουμε στα δικά μας λάθη. Συνολικά πήραν τα διπλάσια ριμπάουντ από μας και για αυτό και το ματς κύλησε όπως κύλησε. Θα έπρεπε να είμαστε λίγο πιο αποφασιστικοί όταν πλησιάζαμε στο καλάθι. Μια βολή που εκτελέσαμε στο πρώτο ημίχρονο είναι ασυνήθιστο όταν οι αντίπαλοι έχουν σοτάρει είκοσι.

Για τη διαφορά στις βολές και τα ριμπάουντ: Κάποιες από τις βολές ευθύνονται και στα επιθετικά ριμπάουντ. Ο Μακ Νιλ δεν σούταρε καμία βολή δεν σούταρε κανένας παίκτης βολή στο πρώτο ημίχρονο πέραν του Κοέν. Έπρεπε ίσως να έχουμε πάει περισσότερες φορές στη γραμμή των βολών.

Για το παιχνίδι με τον Κόροιβο: Ο Κόροιβος είναι μια πολύ καλή ομάδα καλά δουλεμένη εμείς όμως δεν έχουμε περιθώρια πρέπει να πάμε εκεί και να κερδίσουμε πάσι θυσία.

Για την αποτίμηση του πρώτου γύρου του Γιούροκαπ: Νομίζω ότι είναι καλό το αποτέλεσμα μέχρι τώρα δεδομένου ότι στο δεύτερο γύρο έχουμε τρία παιχνίδια στην έδρα μας και πιστεύω ότι θα σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων.

To Top