ΜΠΑΣΚΕΤ

Καμπερίδης: “Οι παίκτες έτρωγαν σίδερα, συγκλονιστική η συμπαράσταση του κόσμου!”

Ο Σάββας Καμπερίδης έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του γιατί έτρωγαν… σίδερα και ευχαρίστησε τον κόσμο που δεν σταμάτησε να στηρίζει και να δίνει ώθηση στην ομάδα για να φτάσει στη νίκη.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Ο τεχνικός του Άρη δήλωσε: “Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Είμαι περήφανος για την προσπάθειά τους. Είμαστε η ίδια ομάδα που δεχόταν 95 και 100 πόντους στα προηγούμενα παιχνίδια και σήμερα είδαμε όλοι ότι έτρωγαν σίδερα απέναντι σε έναν πολύ αξιόλογο αντίπαλο, με ποιότητα όπως είναι ο Ηρακλής.

Το παιχνίδι ξεκίνησε άσχημα για μας, με πολύ άγχος, χάσαμε πολλές εύκολες επιθέσεις, κάναμε εύκολα λάθη κι αυτό μας γέμισε με ακόμα περισσότερη πίεση.

Σε αυτό το σημείο θέλω να σταθώ στην παρουσία του κόσμου. Τον ξέρουν όλοι, αλλά όταν μια ομάδα χάνει 5-18 και συνεχίζει ο κόσμος να συμπαραστέκεται έτσι, εφόσον υπάρχει και η προσπάθεια των παικτών, κάποια στιγμή αλλάζει η ψυχολογία. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο, η συμπαράστασή του ήταν συγκλονιστική και έδωσε την ώθηση για να παίξουν τα παιδιά όπως έπαιξαν”.

Ο Καμπερίδης πρόσθεσε πως “προφανώς καταλαβαίνουμε όλοι ότι ένα αποτέλεσμα δεν φτάνει, έχουμε 11 παιχνίδια και θα προπαθήσουμε να διεκδικήσουμε τη νίκη απέναντι σε κάθε αντίπαλο. Μακάρι να έχουμε υγεία να δουλεύουμε όπως τις τελευταίες μέρες”.

Ρωτήθηκε αν έχει εξήγηση για την αμυντική… μετάλλαξη του Άρη και απάντησε: “Ειλικρινά δεν μπορώ να απαντήσω. Και την βδομάδα πριν τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ πήγαιναν αρκετά καλά στην άμυνα τα πράγματα αλλά δεχθήκαμε 44 πόντους στην άμυνα ένας εναντίον ενός. Σήμερα αυτό δεν συνέβη. Αυτό έχει πολύ μεγαλύτερη σημασία από οποιαδήποτε τακτική. Παλέψαμε στο ένας εναντίον ενός, παίξαμε ο ένας για τον άλλον και γι’ αυτό είχαμε αυτό το αποτέλεσμα…”.

Για το ενδεχόμενο αλλαγών τόνισε: “Ισχύει ότι είπα και στο προηγούμενο παιχνίδι. Η διοίκηση κάνει προσπάθεια για να έρθει σε συμφωνία και να άρει τα ban, κοιτάμε την αγορά, αλλά μέχρι τότε πορευόμαστε όπως είμαστε”.

To Top