ΜΠΑΣΚΕΤ

Καμπερίδης: «Οι παίκτες και όλοι στην ομάδα έχουν αδειάσει πνευματικά»

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ο Σάββας Καμπερίδης στάθηκε στην πολύ δύσκολη χρονιά που είχε ο Άρης και πως αυτή επηρέασε άπαντες μέσα στην ομάδα.

Αρχικά σχολίασε για το ματς: «Για το μεγαλύτερο διάστημα από τα τρία δεκάλεπτα η ομάδα έδειξε καλό πρόσωπο και είχε την εικόνα που επιθυμούσαμε. Το γεγονός των πολλών φάουλ που χρεωθήκαμε στη 2η περίοδο μας στοίχισε στη συνοχή μας στο ροτέισον και ο Προμηθέας ξέφυγε με 9 πόντους.  Η ζώνη μας στην 3η περίοδο μας βοήθησε να επιστρέψουμε στο παιχνίδι. Χάσαμε κάποια εύκολα καλάθια , κάναμε και κάποια παιδαριώδη λάθη. Το σκορ αδικεί την προσπάθεια της ομάδας και έπρεπε να διεκδικήσουμε το παιχνίδι με μεγαλύτερες αξιώσεις».

Στη συνέχεια τόνισε για τα τελευταία ματς της σεζόν: «Δεν μπορώ να απαντήσω στο αν μπορούμε να κάνουμε κάτι παραπάνω.  Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά, τα παιδιά και όλοι στην ομάδα έχουν αδειάσει πνευματικά. Προσπαθούμε να συσπειρωνόμαστε και να παρουσιάζουμε την καλύτερη δυνατή εικόνα στα παιχνίδια που απομένουν. Αυτό είναι το ζητούμενο, να παίζουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί γιατί εκπροσωπούμε πολύ κόσμο.

Για τον Φλιώνη: «Ήταν μια άτυχη στιγμή. Είχε την απαιτούμενη συγκέντρωση και ήταν πολύ καλός στις αρμοδιότητές του στη ζώνη. Είχαμε έναν καλό ρυθμό και ότι βγήκε δείχνει πως επηρέασε την ομάδα».

To Top