ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Καμπερίδης: “Ο δρόμος είναι δύσκολος αλλά εγώ πιστεύω στην ομάδα”

Ο Σάββας Καμπερίδης παρά την ήττα στη Ρόδο έδειξε πίστη στην ομάδα του και αυτό ακριβώς δήλωσε και στη συνέντευξη Τύπου.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Ο προπονητής των “κίτρινων” δήλωσε: “Είναι μια πολύ και κακή ήττα για εμάς, γιατί θεωρώ ότι ελέγχαμε το παιχνίδι στη μεγαλύτερη διάρκειά του. Τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια, πράγμα που φαίνεται και στον τρόπο, με τον οποίον ελέγξαμε τα ριμπάουντ. Είχαμε διπλάσια από τον αντίπαλο. Το γεγονός ότι τις τελευταίες εβδομάδες είχαμε πάρά πολλές, μας απουσίες επηρέασε, γιατί είχαμε παιδιά, που δεν ήταν στην καλύτερη κατάσταση. Και με δεδομένο ότι έχουμε μικρό rotation, αυτό οδήγησε στο ότι κουράστηκαν οι βασικοί μας παίκτες μας στο τέλος.

Ο Κολοσσός πίεσε πολύ στην τέταρτη περίοδο. Ο τρόπος που έπαιζε, που ήταν στο όριο του φάουλ, ήταν ένας από τους λόγους, για τους οποίους επήλθε αυτή η κούραση. Όταν τα παιχνίδια πηγαίνουν έτσι στο τέλος, πρέπει, παρά την κούραση, να προσπαθούμε να παίρνουμε κάποιες καλύτερες αποφάσεις, ώστε να παίρνουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε.

Για μας ο δρόμος από δω και πέρα με κάθε ήττα που έρχεται γίνεται πιο δύσκολος, αλλά εγώ συνεχίζω να πιστεύω στην ομάδα. Αν μείνουμε υγιείς και παρουσιάσουμε το πρόσωπο που δείχνουμε στην έδρα μας βασικά, αλλά και στο σημερινό παιχνίδι, νομίζω ότι θα εξαρτάται από μας το αν θα πετύχουμε τον στόχο, που τόσο πολύ θέλαμε”.

To Top