ΜΠΑΣΚΕΤ

Καμπερίδης: “Πιθανόν το καλύτερό μας παιχνίδι, η τρίτη περίοδος καθόρισε το αποτέλεσμα”

Ικανοποιημένος από τη νίκη του Άρη ο Σάββας Καμπερίδης στάθηκε στα σημεία κλειδιά της ομάδας.

Όσα είπε ο κόουτς του Άρη στη συνέντευξη Τύπου: «Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα, στους παίκτες και στους συνεργάτες μου, καθώς σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα έγινε εξαιρετική δουλειά από όλους. Η άμυνα ήταν αυτή που μας έδωσε τη νίκη, περιορίσαμε τα ατού του Ηρακλή, κυριαρχήσαμε στα ριμπάουντ. Στο τέλος χάσαμε λίγο τη συγκέντρωσή μας όμως πήραμε αυτό που θέλαμε.

Πετύχαμε δύο σερί νίκες, πήραμε μεγάλη ανάσα, θέλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό για να πάρουμε ότι μπορούμε από τις αγωνιστικές που απομένουν. Καλή συνέχεια στον Ηρακλή, υπάρχει κρίση, έχει την ικανότητα να το γυρίσει.

Με τον τρόπο που παίξαμε καταφέραμε να σταματήσουμε τη δημιουργία του Ηρακλή όντας αρκετά ομαδικοί στην επίθεση και να χτίσουμε μια διαφορά που την κρατήσαμε μέχρι τη λήξη. Η τρίτη περίοδος καθόρισε το αποτέλεσμα καθώς δεχθήκαμε μόλις πέντε πόντους στο τρίτο δεκάλεπτο.

Παίζουμε μετά από καιρό με όλους τους παίκτες μαζί, και ο Μιλόσεβιτς και ο Ντραγκίτσεβιτς έχουν θέμα, βρίσκουμε όμως ρυθμό.

Οι ομάδες που είναι χαμηλα στη βαθμολογία έχουν υψηλό κινητρο. Να μην αποπροσανατολιστούμε, συνεχίζουμε με στόχο την παραμονή και αν μπορούμε να μπούμε στα πλέι οφ θα το προσπαθήσουμε. Έχουμε τη δυνατότητα να το κάνουμε. Πιθανόν να ήταν το καλύτερό μας παιχνίδι».

To Top