ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Καμπερίδης: “Τα επόμενα παιχνίδια πρέπει να τα προσεγγίσουμε με πολύ μεγάλη σοβαρότητα και πάθος” (video)

Ο Σάββας Καμπερίδης αναφέρθηκε και στη συνέντευξη Τύπου στα κενά διαστήματα που παρουσιάζει ο Άρης, αλλά μίλησε και για τα επερχόμενα παιχνίδια στα οποία υπάρχει το “πρέπει” της νίκης.

Ο τεχνικός του Άρη υπογράμμισε αρχικά: “Το παιχνίδι ξεκίνησε με την προσέγγιση που θέλαμε, με ρκετά καλή αμυντική προσπάθεια και έλεγχο του ρυθμού, όμως όπως σε όλα τα παιχνίδια που χάνουμε, κάνουμε ένα άσχημο διάστημα και εκεί που βρισκόμαστε πάνω στο σκορ, καταλήγουμε να κυνηγάμε μεγάλες διαφορές. Προφανώς όταν αυτό γίνεται απέναντι στην ΑΕΚ που έχει ποιότητα και κατεύθυνση είναι πάρα πολύ δύσκολο για την ομάδα να ανακάμψει και να επιστρέψει στη διεκδίκηση του αποτελέσματος.

Προσπαθήσαμε να έχουμε καλή αμυντική εικόνα, αναγκάσαμε την ΑΕΚ σε 17 λάθη, αλλά χάσαμε κατά κράτος τα ριμπάουντ και αυτό δεν μας έδωσε περιθώρια για κάτι παραπάνω”.

Ο Καμπερίδης αναφέρθηκε στο μέλλον της σεζόν: “Από εδώ και πέρα τα παιχνίδια είναι πάρα πολύ σημαντικά. Είναι παιχνίδια που πρέπει να τα προσεγγίσουμε με πολύ μεγάλη σοβαρότητα και πάθος, γιατί είναι αγώνες που με νίκες θα μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε την εικόνα και τη θέση μας στο πρωτάθλημα. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ, της εύχομαι καλή τύχη και θα έχει μια εξαιρετική χρονιά”.

To Top