ΜΠΑΣΚΕΤ

Καμπερίδης: «Χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία, κάποια εύκολα καλάθια καθόρισαν το αποτέλεσμα»

Ο Σάββας Καμπερίδης στάθηκε στην επιθετική δυστοκία του Άρη, αλλά και στην καλή αμυντική λειτουργία στο ματς με τον Ιωνικό.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Άρη: «Χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία για μια δεύτερη εκτός έδρας νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο ο οποίος έχει ποιότητα και καλή κατεύθυνση. Τον κρατήσαμε χαμηλά στο σκορ, ξεπεράνει τους 80 πόντους έμεινε στους 68 σήμερα.

Είχαμε την αμυντική συνέπεια που έπρεπε στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ελέγξαμε τα ριμπάουντ από ένα σημείο και μετά γιατί στην πρώτη περίοδο δεν ήμασταν καλά. Δεν καταφέραμε να πάμε καλά στο σκορ, μπροστά χάσαμε κάποια εύκολα καλάθια και νομίζω αυτό ήταν που καθόρισε το αποτέλεσμα.

Αυτό που κρατάμε είναι ότι παίξαμε με ομοψυχία, είχαμε κοινό προσανατολισμό κάτι που δεν συνέβαινε στα προηγούμενα ματς. Ευτυχώς οι παίκτες κατάλαβαν ότι μόνο λειτουργώντας ως «ένα» μπορούμε να βλέπουμε πιο αισιόδοξα το μέλλον. Θεωρώ ότι είναι στο χέρι μας να κάνουμε τις νίκες που πρέπει ώστε να πετύχουμε  τους στόχους μας».

To Top