Κανέλο κατά Μέσι: «Να εύχεται να μην τον βρω μπροστά μου»

Έξαλλος με τον Λιονέλ Μέσι είναι ο Κανέλο Άλβαρες. Ο Μεξικανός πυγμάχος είδε τα πλάνα από τους πανηγυρισμούς της Αργεντινής στα αποδυτήρια μετά τη νίκη επί της χώρας του με 2-0 και σε κάποια στιγμή ο «Λέο» φαίνεται να σπρώχνει με το πόδι μια πεσμένη φανέλα και μια σημαία του Μεξικού.

Στα social media ο άσος της Παρί κατηγορήθηκε ακόμη και πως… σκούπισε το πάτωμα με τα σύμβολα του Μεξικού, κάτι που… υιοθέτησε και ο Κανέλο που απείλησε ευθέως τον Μέσι. 

«Είδα τον Μέσι να καθαρίζει το έδαφος με τη φανέλα και τη σημαία μας. Να εύχεται μην τον βρω μπροστά μου! Όπως εγώ σέβομαι την Αργεντινή, έτσι κι εκείνος πρέπει να σέβεται το Μεξικό. Δεν μιλάω για τη χώρα ως σύνολο, αλλά μόνο για τις μ@@@ιες που έκανε ο Μέσι», έγραψε στο Twitter ο 32χρονος παγκόσμιος πρωταθλητής που μετρά 58 νίκες (τις 39 με νοκ άουτ) και μόλις 2 ήττες στην καριέρα του. 

Προς υπεράσπιση του Μέσι έσπευσαν αρκετοί followers του Κανέλο τονίζοντας πως δεν είναι τέτοιος χαρακτήρας και προφανώς η (όποια) ατυχής κίνηση παρουσιάζεται στο βίντεο, έγινε συμπτωματικά και όχι ηθελημένα. 

To Top