ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κανένας εφησυχασμός, τώρα αρχίζουν τα… δύσκολα για τον Άρη!

Η μαθηματική εξασφάλιση μίας θέσης στα πλέι οφ, που παράλληλα προσφέρει κι ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, δεν επιτρέπουν στον Άρη το εφησυχασμό.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Oι “κιτρινόμαυροι” οφείλουν να παραμείνουν σε εγρήγορση, καθώς ακολουθεί ο μεγάλος στόχος του Κυπέλλου με τον πρώτο αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ για τα ημιτελικά στις 4 Μαρτίου κι έπειτα η εκκίνηση των πλέι οφ.

Χρονικά, ο επόμενος στόχος του Άρη, είναι ακόμα και με αλλαγές στο αρχικό σχήμα (ενόψει ΑΕΚ) να κερδίσει τον Ατρόμητο για να παραμείνει στην 5η θέση (ανεξαρτήτως του τι θα κάνει ο ΟΦΗ), διατηρώντας και μία διαφορά τριών ή περισσοτέρων πόντων, από την 6η θέση της βαθμολογίας.

Όπως, μάλιστα, τόνισε και χθες η ΠΑΕ Άρης στην ανακοίνωσή της: “Την Κυριακή πρέπει το Κλ. Βικελίδης να φορέσει τα καλά του. Για να «φτιάξει» τους παίκτες ενόψει Κυπέλλου και να τους δώσει την ώθηση που χρειάζονται. Μπαίνοντας σιγά-σιγά στην τελευταία «στροφή» της σεζόν, ομάδα και κόσμος ετοιμαζόμαστε να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας για να πετύχουμε το μεγάλο μας στόχο… Υπάρχουν και τα πλέι οφ. Έχουμε και εκεί απαιτήσεις. Γιατί τα ντέρμπι μας πάνε.Τα δύσκολα μας αρέσουν…”.

Σε αυτήν την παράγραφο, καταγράφονται οι στόχοι του Άρη από εδώ και στο εξής. Ο πρώτος που ήταν η έξοδος στην Ευρώπη και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο επετεύχθη και τώρα, ομάδα και κόσμος, σαν μία “γροθιά” ετοιμάζονται για τον επόμενο, ακόμα μεγαλύτερο. Την κατάκτηση του Κυπέλλου!

To Top