“Κανένα επίσημο ενδιαφέρον από επενδυτή…”

O αντιπρόεδρος της Λέσχης Φίλων Άρη, Βασίλης Φουρλίγκας μίλησε μεταξύ άλλων για τις συγκεντρώσεις της Δευτέρας που αναβίωσαν χτες, για το τι συζητήθηκε εκεί, για τους φερόμενους επενδυτές, για την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΜΑ και για το πόρισμα για τα οικονομικά της ΠΑΕ Άρης.

Αναλυτικά τα όσα είπε στα “ΑΝ 98,7”:

Στην αρχική του τοποθέτηση, αναφέρθηκε στη χτεσινή συγκέντρωση της Δευτέρας, η οποία ήταν η πρώτη μετά από περίπου τέσσερα χρόνια: «Στο παρελθόν, έχει τύχει να πάω σε συγκέντρωση της Δευτέρας μία- δύο φορές. Υπάρχει δίψα για ενημέρωση από την πλευρά του κόσμου και για αυτό προχωρήσαμε στην αναβίωση αυτών των συγκεντρώσεων. Δεν ήταν μεγάλη η συμμετοχή από τον κόσμο, σίγουρα περιμέναμε περισσότερους. Υπήρχε καλό κλίμα, απαντήθηκαν πολλά ερωτήματα που είχε ο κόσμος. Τοποθετηθήκαμε για όλα τα θέματα που ερωτηθήκαμε και ο κόσμος είχε πλήρη ενημέρωση. Τώρα θα τα ξαναπούμε με τον κόσμο την μεθεπόμενη Δευτέρα».

 Για το αν οι συγκεντρώσεις θα γίνονται κάθε δύο Δευτέρες, απάντησε: «Τώρα έτυχε να πάει έτσι, καθώς την επόμενη εβδομάδα θα γίνει η γενική συνέλευση και είναι και του Αγίου Πνεύματος. Στόχος των συγκεντρώσεων είναι να δίνουμε το παρόν και να απαντάμε στις ερωτήσεις των φιλάθλων. Επίσης, θέλουμε να ακούσουμε και πρωτότυπες απόψεις για την ΠΑΕ Άρης και αν τις θεωρήσουμε καλές, να τις υιοθετήσουμε».

 Για το που στάθηκε περισσότερο ο κόσμος, είπε: «Όλοι ήθελαν να μάθουν για τον επενδυτή. Θέλουμε επίσημο ενδιαφέρον, καθώς υπάρχουν προβλήματα που τρέχουν. Υπάρχουν ζητήματα που επείγουν και το όλο θέμα με τον επενδυτή δε βοηθάει. Ο κόσμος έχει μεγάλη λαχτάρα, το κατανοούμε αυτό που γίνεται. Αλλά πρέπει να γίνει συγκεκριμένος έλεγχος, υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να γίνουν. Η ΑΜΚ βοηθάει στο να βρεθεί επενδυτής, δε χρειάζεται να έρθει στις 5/7. Αρκεί να έρθει να μιλήσει σε εμάς και να μας αναπτύξει το πλάνο του. Αλλά ακόμη δεν υπάρχει τίποτα. Ο Άρης δεν πρέπει  να αντιμετωπίσει τα περσινά προβλήματα, όταν και σώθηκε την τελευταία στιγμή. Πρέπει ο σύλλογος στα 100 χρόνια να έχει διαφορετική παρουσία».

 

Για την επιστολή της ΚΜΑ στην εταιρεία που φέρεται να ενδιαφέρεται να επενδύσει στον Άρη, τόνισε: «Εμείς στείλαμε την επιστολή, γιατί αντιλαμβανόμαστε την αγωνία του κόσμου. Νομίζω αυτό έπρεπε να κάνουμε, λόγω της έκτασης που πήρε το θέμα».

 

Για την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΜΑ, επεσήμανε: «Όταν ο πρόεδρος προσπαθεί να κλείσει συμφωνίες και υπάρχουν τέτοια θέματα, θα υπάρχουν προβλήματα στις προσπάθειες για συμφωνίες με τους παίκτες κτλ. Με την ανακοίνωση που βγάλαμε, στηρίζουμε τη διοίκηση. Πάντως, τηρούμε ίσες αποστάσεις από τους επενδυτές και την ΠΑΕ. Τα πράγματα πρέπει να τρέξουν γρήγορα γιατί υπάρχει χρονικός περιορισμός. Εμείς θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε έναν πιο ελκυστικό Άρη, για να έρθει πιο εύκολα ο κάθε επενδυτής».

 

Για το αν θα είναι έτοιμο το πόρισμα για την ΠΑΕ στη γενική συνέλευση της επόμενης Τετάρτης, είπε: «Προσπαθούμε στα πλαίσια του εφικτού να τους κάνουμε να μας δώσουν μια οριστική καταληκτική ημερομηνία. Μας είχαν πει για το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου, αλλά πόρισμα δεν πήραμε. Πλέον δεν έχουν καμία δικαιολογία. Έχουν τα πάντα και απλώς περιμένουν να βγάλουν κάποια πορίσματα σχετικά με τα τελευταία στοιχεία που τους προσκομίσαμε».

To Top