Κανένα πρόσχημα πλέον… Ο Μπέος ανοίγει την αγκαλιά του και για τους οπαδούς του Ολυμπιακού

Ο Αχιλλέας Μπέος ανοίγει την αγκαλιά του και στους οπαδούς του Ολυμπιακού και τους καλεί να απολαύσουν το παιχνίδι με τον Βόλο, χωρίς ακρότητες και επεισόδια, την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό. Κανένα πρόσχημα πλέον, καταγράφοντας μόνο το αντιαρειανό μένος του.

Ο πρόεδρος του Βόλου ΝΠΣ και δήμαρχος της πρωτεύουσας της Μαγνησίας έκανε μία ανάρτηση στο Facebook, με την οποία ευχήθηκε στους χιλιάδες φιλάθλους των Πειραιωτών που θα φτάσουν στην πόλη μία καλή και ευτυχισμένη χρονιά.

Όπως αναφέρει:

“Με αφορμή τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ της ομάδας του Βόλου και του Ολυμπιακού που θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για το πρωτάθλημα της Super League θα ήθελα να ευχηθώ στους φιλάθλους της Πειραϊκής ομάδας που αναμένεται να έλθουν κατά χιλιάδες στην πόλη μας μια καλή και ευτυχισμένη χρονιά.
Παράλληλα τους καλώ, όπως ακριβώς συνέβη με τους φιλάθλους του ΠΑΟ και της ΑΕΚ, να απολαύσουν τόσο την φιλοξενία μας, όσο και τις ομορφιές της πόλης, και βέβαια τον αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων μας, χωρίς ακρότητες και επεισόδια, αφού εκ των πραγμάτων, λόγω και των αντικειμενικών μεγεθών, δεν μπορεί να υπάρχει αντιπαλότητα.
Ενας όμορφος ποδοσφαιρικός αγώνας είναι, ας τον απολαύσουμε και ας κερδίσει ο καλύτερος. Καλή χρονιά και πάλι”

To Top