Κανονικά τα παιχνίδια της Γ΄ εθνικής! Κοντονής: “Διακοπή μιας εβδομάδας στη Σούπερ λίγκα και βλέπουμε”!

Διακοπή τουλάχιστον μιας εβδομάδας μόνο του πρωταθλήματος της Superleague εξήγγειλε ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής.

Η συνάντηση του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή ολοκληρώθηκε. Μετά το τέλος της έγινε γνωστό ότι διακόπτεται για τουλάχιστον μία εβδομάδα το πρωτάθλημα της Superleague, όχι εκείνα της Football League και της Γ’ Εθνικής.

Οπότε ο αγώνας και του Άρη στη Δράμα με τη Δόξα θα γίνει κανονικά, όπως και η υπόλοιπη αγωνιστική δράση σε Β’ και Γ’ εθνική.

Μετά τη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα, ο Σταύρος Κοντονής δήλωσε:

«Είναι ανάγκη να εφαρμοστεί ο νόμος. Την Κυριακή είναι αδύνατον να διεξαχθούν ποδοσφαιρικοί αγώνες και την άλλη Τετάρτη θα συναντηθούμε ξανά με τους παράγοντες για να αποφασίσουμε εκ νέου» είπε πριν από λίγο ο Σταύρος Κοντονής. 

Διευκρινιστικά, ξεκαθάρισε πως η αναστολή αφορά στην παρούσα φάση μόνο τη Super League. «Οι αποφάσεις αφορούν το πρωτάθλημα της Super League. Δεν κρίνουμε ότι υπάρχει ανάγκη να μη γίνουν αγώνες στη Football League και τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, παρότι πληροφορήθηκα πως είχαμε εκ νέου επεισόδια στη δεύτερη κατηγορία.

Ελπίζω όλοι να συνειδητοποιούν πως είμαστε στην αρχή του τέλους και να καταλάβουν πως ποδόσφαιρο με βία και έκτροπα δεν μπορεί να γίνει. Είναι μια ευθύνη της κυβέρνησης απέναντι στο λαό και τη νεολαία, που βρίσκει μια φτηνή διασκέδαση στο χώρο του ποδοσφαίρου».

To Top