Κανονικά ο Τόχα, ακολουθεί ο Πρίττας για Ξάνθη

Περισσότερες επιλογές για τη μεσαία γραμμή θα έχει ο Μανουέλ Μασάδο για το παιχνίδι της Ξάνθης, αφού ο Χουάν Κάρλος Τόχα επανήλθε στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, ενώ σύντομα θα συμβεί το ίδιο και με τον Σάκη Πρίττα. Παράλληλα, αντίστροφα αρχίζει να μετρά για την επάνοδό του και ο Μιχάλης Σηφάκης.

Έπειτα από το χθεσινό ρεπό, οι «κίτρινοι» ξεκίνησαν από σήμερα την προετοιμασία τους ενόψει του αγώνα της Κυριακής, με τον Τόχα να προπονείται κανονικά στο Νέο Ρύσιο μαζί με τους υπόλοιπους ετοιμοπόλεμους συμπαίκτες του.

«Παρών» στα Πηγάδια αναμένεται να δηλώσει και ο Πρίττας, ο οποίος σήμερα ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα και το ίδιο θα συμβεί και αύριο, αλλά από την Πέμπτη θα ανεβάσει ρυθμούς, με την προσδοκία ότι θα έχει ξεπεράσει οριστικά τις ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα.

Από την άλλη πλευρά, απόντας από το ματς στη Θράκη θα είναι ο Γιάννης Γιαννιώτας, που δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής λόγω κίτρινων καρτών.

Στην τελική ευθεία για την επάνοδό του μπαίνει παράλληλα ο Μιχάλης Σηφάκης, ο οποίος έχει μπει στο τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας του και αναμένεται να επανέλθει σε αγωνιστική ετοιμότητα μέσα στο Φεβρουάριο.

Ανάλογο χρονικό διάστημα αποκατάστασης θα χρειαστεί και ο Μανώλης Παπαστεριανός, που συνεχίζει το πρόγραμμα θεραπείας μετά τον δικό του τραυματισμό στο γόνατο και θα είναι έτοιμος να ξαναπαίξει σε περίπου 20 μέρες.

To Top