ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κανονικά στις υποχρεώσεις του ο Φετφατζίδης όσο περιμένει την μεταγραφή…

Η μεταγραφή του Γιάννη Φετφατζίδη στο Κατάρ δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί, με τον διεθνή εξτρέμ να είναι κανονικά παρών στις υποχρεώσεις του με τον Άρη.

Παρότι όλα δείχνουν πως η μετακίνησή του στην Αλ Κορ είναι στην τελική της ευθεία, δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί, με τον ίδιο αφού αγωνίστηκε την Κυριακή, χθες να είναι και στην προπόνηση της ομάδας.

Ο 30χρονος εξτρέμ έκανε χθες την αποφόρτισή του από τον αγώνα της Κυριακής και περιμένει τα νεότερα, για να αποχαιρετήσει οριστικά συμπαίκτες και τεχνικό τιμ, πριν αποχωρήσει.

Η συμφωνία μεταξύ του ίδιου και της ομάδας του Κατάρ για το τριετές συμβόλαιο υφίσταται, όπως και του Άρη με την Αλ Κορ, όμως υπάρχουν λεπτομέρειες που δεν έχουν ακόμα ρυθμιστεί.

Μόλις γίνει αυτό, τότε θα μεταβεί στο Κατάρ για ιατρικές εξετάσεις και υπογραφή του νέου συμβολαίου. Αυτό που επιδιώκει η πλευρά του παίκτη, όσο και ο Άρης, είναι να αποφύγουν καταστάσεις ανάλογες με αυτές που βίωσαν τον Ιούνιο με την Αλ Αίν, η οποία την τελευταία στιγμή άλλαξε τις προτάσεις της και χάλασε το deal.

 

To Top