ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

«Κανονικά στις 3 Μαρτίου η εκδίκαση – Θα ζητήσουμε να βγει σύντομα η απόφαση»

Ο νομικός εκπρόσωπος του Θοδωρή Καρυπίδη, αλλά και του επίσημου Άρη στο δικαστήριο για την υπόθεση του Νέου Ρυσίου, Άρης Μαστρογιάννης, μίλησε αναφορικά με το θέμα που έχει ανακύψει για το τελευταίο, τονίζοντας πως η υπόθεση θα εκδικαστεί κανονικά στις 3 Μαρτίου.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στον Αρένα FM:

Για την αναβολή της δίκης: «Η άλλη πλευρά κατέθεσε μία αίτηση στον Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης και το δικαστήριο θα γίνει κανονικά την Πέμπτη στις 3 Μαρτίου».

Για ποιο λόγο η Ειρηνοδίκης δεν εκδίκασε την δικιά σας υπόθεση: «Θα μπορούσε, εμείς δεν επιμείναμε γιατί θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε εκκρεμοδικίες και να καθυστερούσαμε την υπόθεση. Μιας και είναι για την άλλη εβδομάδα και γι΄ αυτό έγινε και η πρόταση εκεί και συμφώνησε και ο άλλος ο συνάδελφος να πάμε για τις 3 του μηνός και να ζητήσει άδεια. Εξαντλήσαμε τα περιθώρια να μην έχουμε άλλες εκκρεμότητες και να το κάνουμε 3 του μηνός».

Για το αν θα εκδικαστούν μαζί οι δύο αιτήσεις: «Θα εκδικαστούν και οι δύο μαζί. Θα παρακαλέσουμε τον πρόεδρο να βγει το συντομότερο δυνατό».

To Top