“Κανονικά το μπαράζ, τα πέταλα κλειστά…”

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Σούπερ λιγκ, Πιέρ Κοσμίδης δήλωσε ότι το μπαράζ Ξάνθης-Ολυμπιακού Βόλου θα γίνει κανονικά, παρά τις δολιοφθορές στο γήπεδο του Άρη.

“Κάνουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, νομόιζω ότι ο αγώνας θα γίνει κανονικά”, δήλωσε ο κ. Κοσμίδης στον “Αρένα”, ο οποίος βρίσκεται στην Θεσσαλονάιακη και θα παραστεί στην σύσκεψη αγια το μπαράζ, που θα γίνει στις 12 το μεσημέρι στο “Κλ. Βικελίδης”.

O υπεύθυνος Τύπου του Ολυμπιακού Βόλου, Μάνος Παναγιωτόπουλος μίλησε για τις ζημιές που έγιναν στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο ίδιο ραδιόφωνο:

“Δεν έχουμε να πούμε κάτι. Επίσημη ενημέρωση από την Σούπερ λίγκ δεν έχουμε. Στις 12 υπάρχει μια καθιερωμένη ενημέρωση για τα μέτρα ασφαλείας στο Κλεάνθης Βικελίδης και θα ενημερωθούμε εκεί πέρα.

Ότι μαθαίνουμε είναι από δημοσιογραφικές πληροφορίες. Έχουμε μάθει πως είναι κομμένα τα δοκάρια, υπάρχουν καρφιά και συνθήματα. Επίσημη ενημέρωση δεν έχουμε. Ανεπίσημα η ενημέρωση που έχουμε είναι πως θα διεξαχθεί ο αγώνας. Ανεπίσημα όμως από κάποιες συζητήσεις. Όλα θα ξεκαθαριστούν στην σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας. Μετά τις 12 θα ξέρουμε τι θα γίνει.

Είναι να έρθουν φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου και η κάθε ομάδα έχει πάρει 4200 εισιτήρια. Εμείς θα πάρουμε τις θύρες 4-5-7-9. Η Ξάνθη θα πάρει τις απέναντι. Τα πέταλα θα είναι κλειστά”.

To Top