Κανονικά το παιχνίδι, παρά τη βροχή

Η αντίστροφη μέτρηση για τον αγώνα του Άρη στα Πηγάδια με την Ξάνθη έχει ξεκινήσει… Η βροχή συνεχίζεται με αμείωτη ένταση, αλλά το ματς πρόκειται να ξεκινήσει κανονικά.

17:00: Ήδη επειδή έχουμε πολλά μηνύματα, ερωτήσεις και e-mail από φίλους του Άρη σχετικά με τις καιρικές συνθήκες του αγώνα και το αν θα γίνει κανονικά η σέντρα, η πρώτη πληροφόρηση έχει να κάνει με την διαβεβαίωση των υπεύθυνων της διεξαγωγής της συνάντησης, ότι όλα θα γίνουν βάσει προγράμματος. Με απλά λόγια και ενώ αυτήν τη στιγμή πέφτει ψιλή βροχή στην Ξάνθη, το παιχνίδι θα γίνει κανονικά.

Περίπου 1,5 ώρα πριν από τη σέντρα η βροχή έχει δυναμώσει, οι πάγκοι είναι γεμάτοι νερό, αλλά όπως διαβεβαιώνουν οι υπεύθυνοι του σταδίου δεν υπάρχει θέμα διεξαγωγής του αγώνα…

Είναι γεγονός ότι τις τελευταίες μέρες, στη θρακική πόλη επικράτησαν πρωτοφανείς καιρικές συνθήκες, αλλά η ύφεση των τελευταίων ωρών, σε συνδυασμό με την υποδομή των εγκαταστάσεων της Ξάνθης στα Πηγάδια δεν θέτουν σε αμφιβολία την διεξαγωγή του παιχνιδιού.

Στην Ξάνθη βρίσκονται, ήδη, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Θανάσης Αθανασιάδης, ενώ μαζί του είναι από πλευράς διοίκησης είναι οι Ντίμης Παπαϊωάννου, Τάσος Ορφανίδης, Ηλίας Πόππης. Παράλληλα, αρκετός κόσμος βρίσκεται στο δρόμο προς την Ξάνθη προκειμένου να κιτρινίσει το… πέταλο στο γήπεδο των Πηγαδιών. Όπως είναι γνωστό, ο Άρης έχει στη διάθεσή του 1.300 εισιτήρια για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των οπαδών του. Όλα δείχνουν ότι τα εισιτήρια θα εξαντληθούν…

18:00: Η βροχή συνεχίζεται με αμείωτη ένταση, ωστόσο οι άνθρωποι και των δύο ομάδων διαβεβαιώνουν πως το παιχνίδι θα γίνει κανονικά.

To Top