Κανούλας: «Κάνουν καλό οι ευκαιρίες στα νέα παιδιά» (video)

Ο Σάκης Κανούλας συμμετείχε, έστω και για λίγα δευτερόλεπτα, στην σημερινή αναμέτρηση και επισήμανε το πολλαπλό όφελος που δημιουργεί η χρησιμοποίηση νεαρών παικτών στον Άρη, το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά μακροπρόθεσμα και στην Εθνική.

Σχολιάζοντας τη νίκη – θρίλερ επί του Λεβαδειακού, ο νεαρός φορ τόνισε: «Ήταν δύσκολο παιχνίδι έτσι όπως εξελίχθηκε, αφού ο Λεβαδειακός προηγήθηκε στην πρώτη ευκαιρία του. Από εκεί και πέρα ήμασταν καλύτεροι σ’ όλο το παιχνίδι, είχαμε πολλές ευκαιρίες, προσπαθήσαμε πολύ και τελικά κερδίσαμε δίκαια».

Αναφορικά με την είσοδο στα πλέι οφ, που πλέον απέχουν 4 βαθμούς, είπε: «Θα διεκδικήσουμε μέχρι τέλους την υλοποίηση όλων των στόχων και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα τα καταφέρουμε. Ο Μανουέλ Μασάδο κάνει πολύ καλή δουλειά, τα αποτελέσματα φαίνονται και είμαστε πολύ αισιόδοξοι για την συνέχεια».

Τέλος, σχετικά με την ευκαιρία που του δόθηκε και την «επένδυση» που γίνεται στα νιάτα, ο Σάκης Κανούλας τόνισε: «Δόθηκε η ευκαιρία στους Κατίδη και Γιαννιώτα, αυτοί την αξιοποίησαν και από εκείνη την στιγμή παίρνουμε και εμείς χρόνο συμμετοχής. Είναι πολύ καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο να παίρνουν τα νέα παιδιά ευκαιρίες και εμπειρίες. Πρόκειται για κάτι που μπορεί να βοηθήσει μελλοντικά και την Εθνική ομάδα».

Δείτε τις δηλώσεις του Σάκη Κανούλα, στο βίντεο του PRESSARIS:
{youtube}QMur6n9xCS4|640|360|1{/youtube}

To Top