Καντέρ: «Δεν πιστεύω ότι πέρασαν 7 χρόνια από την τελευταία φορά που είδα την μητέρα μου, δεν έχω καν μία φωτογραφία της»

Ο Ενές Καντέρ πόσταρε μία συγκινητική ανάρτηση για την μητέρα του (με αφορμή τη γιορτή της μητέρας) τονίζοντας ότι έχει να την δει επτά χρόνια. Άμεση ήταν η απάντηση του αδελφού του, Κερέμ, ο οποίος επίσης έχει να την δει έξι χρόνια.

ΟΕνές Καντέρ είναι γνωστό ότι δεν μπορεί να επιστρέψει στην χώρα του για να δει τους δικούς του ανθρώπους (λόγω της διαμάχης με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν) και με αφορμή τη γιορτή της μητέρας, πόσταρε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ένα συγκινητικό μήνυμα.

“Ευτυχισμένη ημέρα της μητέρας σε όλες τις απίθανες μαμάδες. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχουν περάσει 7 χρόνια από την τελευταία φορά που την είδα. Και δεν έχω καν μία φωτογραφία της για να την κοιτάξω. Όσα είμαι και όλα όσα ελπίζω να γίνω τα χρωστάω σε εσένα. Για τον κόσμο, είσαι η μητέρα μου, για εμένα είσαι ο κόσμος μου. Σε αγαπάω μαμά”, έγραψε χαρακτηριστικά ο Ενές Καντέρ, ενώ λίγη ώρα αργότερα, ο αδελφός του, Κερέμ, που αγωνίζεται στην χώρα μας και τον Κολοσσό, έσπευσε να απαντήσει.

“Για εμένα είναι 6 χρόνια. Ελπίζω να σε δω σύντομα. Χαρούμενη ημέρα της μητέρας. Σε αγαπάω”.

To Top