ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καντιμοίρης: “Ήρωες οι παίκτες του Άρη,θα έπαιζα αν δεν υπήρχε το μπαν”

«Ο Άρης παραμένει στο μυαλό μου καταρχήν αγωνιστικά, γιατί έχω ακόμη χρόνο παιχνιδιού μπροστά μου», είπε ο Γιώργος Καντιμοίρης, αποκαλύπτοντας ότι σήμερα δεν αγωνίζεται στην ομάδα λόγω του ban.

O έμπειρος τερματοφύλακας βρέθηκε στο Κλεάνθης Βικελίδης στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και συνομίλησε με τους πρώην συμπαίκτες τους.

Όσα είπε στο Yellow Radio:

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟ:

Για το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν μπορούμε να πούμε πολλά. Είναι προς το τέλος των play off, στην ουσία δεν υπήρχε και πολύ μεγάλος στόχος. Για όλα τα παιδιά είναι πάρα πολύ δύσκολο όταν δεν υπάρχει η ξεκούραση, αυτό που λέμε το φρεσκάρισμα της ομάδας. Οσο και να θέλεις να δώσεις το κάτι παραπάνω, αυτό δεν είναι πάντα εφικτό να γίνει. Είναι πρωτόγνωρη εικόνα . Ειδικά για την τελευταία περίοδο είναι πολύ δύσκολο να επανέρχονται μετά από συνεχόμενα παιχνίδια. Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια και στους ίδιους τους ποδοσφαιριστές γιατί είναι επιβαρυμένοι πάνω από το 100%.

Για την κατάσταση που επικρατεί με τις ελλείψεις στο ρόστερ:

Είναι πρωτόγνωρο για όλους . Από τη μία θέλεις να δίνεις πάντα για την ομάδα το καλύτερο, αλλά όταν είναι συνεχόμενα τα παιχνίδια και δεν υπάρχουν αλλαγές για κάποια θέματα που υπάρχουν στην ομάδα, αυτό δημιουργεί έναν προβληματισμό πιο πολύ κούρασης. Τα υπόλοιπα είναι θέματα της διοίκησης που ο ποδοσφαιριστής προσπαθεί να τα ξεπερνάει όταν πάει να αγωνιστεί.

Για τη δήλωση του Γ. Φετφατζίδη ότι οι παίκτες είναι ήρωες:

Συμφωνώ απόλυτα με τον Φετφατζίδη ότι οι παίκτες είναι ήρωες. Οσο κι αν εμείς απέξω βλέπουμε μια ομάδα να μην παίζει πολύ καλά ή να μην έχει ρυθμό, το να παίζουν κάθε φορά 13 παίκτες σε έναν αγώνα και μετά πάλι να παίζουν οι ίδιοι μέσα σε τρεις μέρες , αυτό δεν είναι εύκολο. Εδώ παίζουμε μια φορά τη βδομάδα και είναι δύσκολο.

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ:

Εμείς κοιτάμε μόνο την ομάδα μας και ότι και να έχει γίνει, όταν παίζεις ένα τέτοιο παιχνίδι, που είναι και το τελευταίο θα δώσουν και το παραπάνω οι ποδοσφαιριστές. Δεν θα σκεφτούν πλέον την κούραση. Η κούραση είναι μέχρι να φτάσεις στο γήπεδο. Μετά όλα φεύγουνε. Και όταν αντιμετωπίζεις κι έναν αντίπαλο για τον οποίο ξέρουμε όλοι ποια κατάσταση επικρατεί, θα δώσουν και το κάτι παραπάνω. Σίγουρα θα κλείσουν τη χρονιά με ψηλά το κεφάλι. Υπάρχει βέβαια κι ένα πρόβλημα τώρα με την κόκκινη κάρτα του Ρόουζ, αλλά πιστεύω ότι αυτά τα παιδιά που θα είναι εκεί θα τα δώσουν όλα.

Για τον Κόρχουτ:

Το μεγαλύτερο πρόβλημά του είναι το γόνατο. Μίλησα χθες μαζί του και λόγω αυτού του προβλήματος δεν μπορεί να δώσει αυτά που θέλει. Και είναι και καλύτερα να πεις ότι δεν μπορείς να παίξεις όταν είσαι τραυματίας γιατί δεν γίνεται ούτε την ομάδα να εκθέσεις, ούτε τον ίδιο σου τον εαυτό. Αν δεν μπορείς να είσαι 100% καλά, δεν είναι σωστό. Το παιδί το ξέρω. Είναι φιλότιμο. Δεν έχει να κάνει με το ότι φευγει από την ομάδα, γι αυτό έμεινε κιόλας.

Για το πώς αισθάνονται οι Γκάμα, Δεληζήση και άλλοι:

Τα παιδιά προσπαθούν πάρα πολύ. Είναι εκεί για την ομάδα , όπως και η ομάδα έχει βοηθήσει πολύ τους παίκτες . Ηταν πολύ βαρύ το πρόγραμμα στα play off, έχουν κουραστεί κι αυτοί παρα πολύ, οπότε περιμένουν να τελειώσουν τις υποχρεώσεις για να ξεκουραστούν λίγες μέρες.

Για το ενδεχόμενο επιστροφής του στον Άρη:

Κάνω κανονικά προπονησεις. Λόγω συγκυρίας δεν έπαιξα. Η επιστροφή μου στον Αρη δεν έγινε λόγω του ban. Εγώ ωστοσο συνεχίζω τις προπονήσεις. Σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια είμαι στο γήπεδο. Εκτός από αυτά μετα τον κορωνοϊό που δεν είναι ευκολο να είμαι εκεί λόγω της απαγόρευσης. Είναι άσχημο κοντραστ να μην έχει κόσμο σε τέτοια μεγάλα παιχνίδια όπως αυτά των play off γιατί ο ποδοσφαιριστής περιμένει τους μεγάλους αντιπάλους για να ζει την ατμόσφαιρα στο γήπεδο.

Για το ban:

Το ban θα λυθεί άμεσα. Οι επαφές με τον πρόεδρο υπάρχουν και μ αρέσει να είμαι κοντά στην ομάδα. Είναι παλιές αμαρτίες αυτές που πληρώνει σήμερα. Σαν επικεφαλής της ομάδας προσπαθεί να κάνει αυτό που πρέπει να κάνει. Το πρώτο του μέλημα είναι να τελειώσει το θέμα όσο πιο γρήγορα γίνεται, ώστε να είναι έτοιμη η ομάδα για τη νέα περίοδο που έρχεται άμεσα.

Για τον Κουέστα:

Στα play off ο Χούλιαν είναι πάρα πολύ καλός . Το παιδί δούλεψε λογικά πάρα πολύ στην καραντίνα λόγω του τραυματισμού του. Γιατί όταν ένας τερματοφύλακας τραυματίζεται στον ώμο είναι πού δύσκολο να επανέλθεις σε κανονικό ρυθμό. Δείχνει ότι είναι εκεί. Τώρα για το αν θα συνεχίσει να παίζει για τον Άρη δεν το ξέρουμε. Σίγουρα υπάρχει πάρα πολύ καλό κλίμα και από τις δύο πλευρές , αλλά το τι θα γίνει είναι θέμα διαπραγματεύσεων.

To Top