ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Καντιμοίρης: “Δικαίωση το ξέσπασμα του Άρη, ήθελε δύναμη αυτό που έκανε ο Κουέστα”

Ο πρώην τερματοφύλακας του Άρη, Γιώργος Καντιμοίρης μίλησε για το επιβλητικό 5-1 της Κυριακής και την συνέχεια της κιτρινόμαυρης προσπάθειας.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio1 101,7:

Αρχικά ανέφερε:

Από την αρχή υπήρχε ένα ψυχολογικό βάρος με το -6, όταν μαζεύεις όμως βαθμούς αυτό δημιουργεί πλέον προσδοκίες. Οι παίκτες είναι προσηλωμένοι στον στόχο του να μαζέψουν βαθμούς και συνεχίζουμε έτσι.

Για το δύσκολο ξεκίνημα:

Νομίζω ότι υπήρχε πολύ μεγάλο βάρος στην αρχή του πρωταθλήματος, έτσι δημιουργήθηκαν πολύ μεγάλα ψυχολογικά προβλήματα. Η ομάδα όμως θέλει να βρει ρυθμό, θέλει παιχνίδια στα πόδια, οπότε τώρα θα δούμε τι συμβαίνει.

Ότι ο Άρης έχει τις περισσότερες πάσες στο πρωτάθλημα:

Αυτό δείχνει την φιλοσοφία του προπονητή, είναι γρήγορη η ομάδα, γρήγορο το ποδόσφαιρο. Μπορεί να υπήρχε στα προηγούμενα παιχνίδια ένας προβληματισμός, αλλά τα συνεχόμενα παιχνίδια θα δώσουν αυτό που θέλει ο κόουτς.

Για το timing αυτών των νικών:

Ήρθαν δύο μαζεμένες νίκες, που αυτό από μόνο του λέει πολλά, η χθεσινή νίκη ήταν ένα ξέσπασμα. Από εκεί και πέρα σίγουρα πάει με άλλον στόχο και άλλη συγκέντρωση από εδώ και πέρα.

Για την πίεση προς το πρόσωπο του Άκη Μάντζιου:

Ήταν πολύ δύσκολο αυτό που βίωσε ο κόουτς, ειδικά στα πρώτα παιχνίδια που υπήρχε μία μεγάλη αμφισβήτηση. Το καλό είναι ότι ήρθαν αυτές οι νίκες και έδωσαν μία μεγάλη αυτοπεποίθηση.

Για την συνέχεια:

Θα είναι πάρα πολύ ψηλά ο Άρης, το δείχνει και το αξίζει, μακάρι να είναι ψηλά σε όλο το πρωτάθλημα ο Άρης και πιστεύω ότι και εκεί θα είναι. Μόνο με τους βαθμούς που έχει μαζέψει, η ομάδα είναι σε πολύ καλή θέση.

Για το πως επέστρεψε ο Κουέστα:

Δείχνει ότι προσπαθεί, ότι ακόμη και όταν δεν ήταν βασικός το πάλευε και ήταν έτοιμος για την ευκαιρία σου. Όταν βλέπεις ότι είσαι εκτός θέλει μεγάλη δύναμη για να επανέλθεις, αλλά με αυτό ζεις από μικρή ηλικία.

Για τον Θόδωρο Καρυπίδη:

Ήταν μία δικαίωση. Ο πρόεδρος ξέρουμε όλοι ότι έχει πολύ μεγάλο στόχο για την ομάδα, προσπαθεί για το καλύτερο, όπως πολύ μεγάλη πίεση υπήρχε και για την ομάδα.

Μεγάλη δύναμη είναι και η επιστροφή του κόσμου, ήταν τρομερά καλό συναίσθημα.

To Top