ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Καντιμοίρης: “Δουλειά μας είναι να βελτιωνόμαστε! Για πρώτο φιλικό είμαστε ευχαριστημένοι!”

Ο Γιώργος Καντιμοίρης εξέφρασε και αυτός την ικανοποίησή του από την εικόνα που είχε ο Άρης στο πρώτο φιλικό της νέας χρονιάς.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας τόνισε: “Ήταν το πρώτο φιλικό για μας, αγωνίστηκαν δύο διαφορετικές ενδεκάδες. Η ομάδα σιγά σιγά θα βρει ρυθμό. Για πρώτο φιλικό είμαστε ευχαριστημένοι. Έγιναν πράγματα που προσπαθούμε να βγάλουμε στο γήπεδο μέσα από την καθημερινή προπόνηση. Η σκληρή δουλειά συνεχίζεται από αύριο. Δουλειά μας είναι να βελτιωνόμαστε”.

Ο Καντιμοίρης ρωτήθηκε για το μέτριο τελευταίο μισάωρο και απάντησε: “Είναι κάτι φυσιολογικό, αλλά νομίζω ότι η εντύπωση είναι ότι είχαμε πολύ καλή εικόνα και στα δύο ημίχρονα. Το κεφάλι κάτω και προχωράμε”.

Για την διαδικασία των πέναλτι είπε: “Το μάθαμε στο ημίχρονο. Τα πέναλτι είναι τύχη και ικανότητα. Καλό είναι που έστω κι έτσι πήραμε τη νίκη και το κύπελλο, είναι μια ωραία ανάμνηση”.

Για το τι θέλει να κάνει Άρης μέσα στο γήπεδο σχολίασε: “Θέλουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Στο ξεκίνημα του αγώνα η άμυνα ήταν η περσινή, συνολικά έξι παιδιά ήμασταν από πέρσι, ήμασταν πιο συμπαγείς. Θα φτιαχτεί και αυτό στο μέλλον. Η ομάδα προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο. Δουλεύουμε σε αυτοματισμούς ώστε να έχουμε λύση για κάθε πρόβλημα μέσα στο γήπεδο. Είναι λίγο νωρίς ακόμα, ήρθαν και κάποια παιδιά τώρα τελευταία. Γι’ αυτό ήρθαμε εδώ, για να δεθούμε”.

To Top