ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Καντιμοίρης: “Είμαστε μια οικογένεια που δουλεύει σκληρά για το πρωτάθλημα”

Ο Γιώργος Καντιμοίρης ήταν αυτός που εκπροσώπησε τους παίκτες του Άρη μετά τον αγώνα με τον Παναιτωλικό και τη φιλική ήττα.

Ο πορτιέρο του Άρη τόνισε αρχικά: “Είμαστε σε στάδιο προετοιμασίας και ακόμη δουλεύουμε πάνω σε κάποια πράγματα, με δυο ενδεκάδες.Το παν είναι να είμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση,  ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι στο πρωτάθλημα. Σίγουρα τα πόδια είναι βαριά. Προσπαθούμε με σκληρή  δουλειά, δεν θέλω να πω πολλά πράγματα, η ομάδα προσπαθεί για το αυτονόητο, το οποίο είναι η επιστροφή της στην πρώτη κατηγορία.”

Για αυτά που έγιναν με αφορμή τον διαιτητή είπε: “Εμείς κάθε παιχνίδι το βλέπουμε σαν ένα παιχνίδι πρωταθλήματος. Άσχετα αν ο διαιτητής  άφησε το σκληρό παιχνίδι, θα μπορούσε να προστατεύσει τις δύο ομάδες. Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο, έτσι είναι και η Β’ Εθνική, θα παίζουμε σε δύσκολες έδρες και πρεπει να προετοιμαστούμε και για αυτό. ”

Για την εικόνα του Αρη:  “Σίγουρα η εικόνα θα είναι διαφορετική προς το καλύτερο. Εγώ μετά από 12 χρόνια στην Σούπερ λίγκα  βλέπω μία ομάδα που δουλεύει πάρα πολύ σκληρά και όλοι είμαστε μία οικογένεια. Θα παρουσιάσουμε ένα καλό πρόσωπο και σίγουρα μέχρι τον Οκτώβριο θα είμαστε έτοιμοι. “

To Top