ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Καντιμοίρης: «Θέμα χρόνου οι υπογραφές, πρόκληση με τον Άρη στην Σούπερ λίγκα»

Ο τερματοφύλακας του Άρη, Γιώργος Καντιμοίρης μίλησε με αφορμή την ανανέωση της συνεργασίας του με τους κιτρινόμαυρους.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

Για το συμβόλαιο του είπε:

Είμαστε στις τελευταίες διαπραγματεύσεις. Πιστεύω ότι είναι θέμα χρόνου να έχουμε και το επίσημο.

Για το αν είναι πρόκληση γι’αυτόν η άνοδος του Άρη στην Σούπερ Λίγκα είπε:

Σίγουρα είναι, γι’αυτό ήρθα και στην ομάδα. Η πρόκληση του Άρη στην Σούπερ Λίγκα είναι μεγάλη υπόθεση. Όλοι οι παίκτες θέλουν να αγωνίζονται σε μία μεγάλη ομάδα και είμαστε στην ευχάριστη θέση να είμαστε και εμείς μέλη της ομάδας.

Για το τι του έχει μείνει από την περσινή χρονιά είπε:

Προσωπικά μου έχει μείνει ότι αυτό που βάλαμε στόχο από την αρχή ήταν καθαρά η άνοδος και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι γι’αυτό. Από εκεί και πέρα η ομάδα έδειξε μία σταθερότητα και αυτό είναι που την διέκρινε σε όλο το πρωτάθλημα.

Ήταν μία ευχάριστη πίεση. Λόγω της εμπειρίας δεν είχαμε κάποια ψυχολογική πίεση με την κακή έννοια. Ερχόμασταν στο γήπεδο με ευχαρίστηση, έβλεπες πολύ κόσμο αυτό σου έδινε δύναμη από την αρχή και μεγάλη χαρά γιατί είναι δύσκολο να συναντήσεις τέτοια πράγματα ειδικά στην Ελλάδα. Σε όλο τον χρόνο με έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση.

Για τον ερχομό του κόσμου στο γήπεδο είπε:

Αυτό είναι το πιο ευχάριστο σε όλη την υπόθεση μετά την άνοδο σίγουρα. Ήταν ευχάριστο να βλέπουμε 15-13 χιλιάδες κόσμο, το θέλαμε πολύ, παλεύαμε γι’αυτό το θέμα. Η ομάδα έδειξε από την αρχή ότι θα πρωταγωνιστήσει. Είχαμε πολύ κόσμο και στα εκτός έδρας και δίναμε και εμείς το κάτι παραπάνω.

Για τους Ισπανούς προπονητές είπε:

Έχω συνεργαστεί ξανά με Ισπανό προπονητή στη Βέροια, τον κ. Γκρανέρο και είχαμε μία πολύ πετυχημένη χρονιά, στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος η ομάδα ήταν στην 4η με 5η θέση. Είναι διαφορετικό το όλο σύστημα του προπονητή, υπάρχει πιο πολύ προπόνηση με την μπάλα. Όλα θα πάνε μια χαρά. Είναι ωραίο να είσαι πιο άνετος στο παιχνίδι σου, παρόλα αυτά χρειάζεται προσοχή είναι μία καινούρια χρονιά και μέσα από την δουλειά όπως κάναμε πέρυσι τα πράγματα θα εξελιχθούν πολύ καλά.

Πρέπει πρώτα να κοιτάς το πίσω μέρος και μετά σιγά σίγα να συμπληρώνεις το παζλ. Μία σιγουριά την είχαμε πέρυσι. Η ομάδα αμυντικά έκανε πάρα πολύ καλά παιχνίδια, δεν πιεστήκαμε ιδιαίτερα και μακάρι να έχουμε την ίδια συνοχή με τα υπόλοιπα παιδιά.

Για το ποιος είναι ο στόχος του Άρη είπε:

Η νοοτροπία της ομάδας είναι να έχεις πρωταγωνιστικό ρόλο. Δεν υπάρχει άλλος στόχος. Νομίζω ότι ο κόσμος, το γήπεδο δημιουργούν αυτή την εντύπωση και οι ποδοσφαιριστές όταν βλέπουν αυτόν τον κόσμο θέλουν να τα πάνε όσο καλύτερα γίνεται.

Για τον ανταγωνισμό της φανέλας για την θέση 1 είπε:

Τώρα προσωπικά πάντα βοηθάει αυτό το πράγμα. Και να μην είχα την πίεση και να την είχα αυτό παίζει μεγάλο ρόλο για εμένα γιατί κάθε μέρα πρέπει να δίνεις το 100% για να είσαι πάντα έτοιμος. Σίγουρα είναι καλός ο ανταγωνισμός και ευχάριστος. Όλα πήγαν καλά, όλη η ομάδα είναι ευχαριστημένη.

Για την θητεία του στον Άρη είπε:

Είναι πολύ ευχάριστο για εμένα που ήρθα σε μία πολύ μεγάλη ομάδα κάθε ποδοσφαιριστής το θέλει αυτό και ειδικά στον Άρη. Είμαι ευγνώμων για αυτό που έχει γίνει και μακάρι να συνεχιστεί και για τα επόμενα χρόνια.

Για το ποια ομάδα υποστηρίζει στο Μουντιάλ είπε:

Δεν υποστηρίζω κάποια ομάδα ιδιαίτερα αλλά αυτό που βλέπω είναι ότι ανέβηκε η Γαλλία.

To Top