ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Καντιμοίρης: “Ολα τα χρόνια ο Άρης παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, όμορφο να τον παρακολουθείς”

Ο Γιώργος Καντιμοίρης τοποθετήθηκε για τον φετινό Άρη -και όχι μόνο- εκθειάζοντας το ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πρώην τερματοφύλακας του Άρη στην NOVA:

Για τις συνθήκες των αγώνων μετά την επανέναρξη: “Είναι ευχάριστο για εμάς ως θεατές που ξαναβλέπουμε ποδόσφαιρο. Το ίδιο πιστεύω ισχύει και για τους παίκτες με τους προπονητές που τους έλειψε ο αθλητισμός. Θεωρώ μάλιστα ότι βλέπουμε και ωραίο ποδόσφαιρο”.

Για τον Μίχαελ Ένινγκ: “Εκ φύσεως η ομάδα είναι πολύ επιθετική. Όλα τα χρόνια παίζει ωραίο ποδόσφαιρο η ομάδα. Ειδικά φέτος μετά τον Οκτώβρη είχε καλό ρυθμό. Δημιουργεί πολλές φάσεις και αυτό είναι πολύ όμορφο να το παρακολουθείς απ’έξω”.

Για τους αποψινούς αντιπάλους: “Το ωραίο είναι ότι παίζουνε στρωτό ποδόσφαιρο, με οργάνωση από τις άμυνες, προσπαθούν να δημιουργήσουν ορθολογικές επιθέσεις και χωρίς σκοπιμότητες”.

Για τους Έλληνες ποδοσφαιριστές: “Είναι μεγάλο κέρδος αυτό που γίνεται με τους νεαρούς που παίρνουν ευκαιρίες. Πιστεύω είναι ένας ακόμα λόγος για να καταλάβουμε ότι και οι Έλληνες παίκτες δεν στερούνται κάτι από τους ξένους, με κάθε σεβασμό στα παιδιά που έρχονται από το εξωτερικό. Αξίζουν την προσοχή μας, δείχνουν ότι έχουν την ικανότητα να σταθούν σε αυτό το επίπεδο”.

To Top