ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καντιμοίρης: “Πρωταγωνιστής ο Άρης στη Σούπερ Λίγκα…”

Από τους βασικούς συντελεστές της φετινής πορείας του Άρη, ο Γιώργος Καντιμοίρης, μίλησε για την επιστροφή της ομάδας στην Superleague, τη μεγάλη προσπάθεια του ίδιου και των συμπαικτών του, αλλά και για την αγωνία για την μαθηματική επίτευξη του στόχου.Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague; 

O 35χρονος γκολκίπερ ξεκίνησε τη σεζόν βασικός, έπειτα από την αποβολή του στη Βέροια, έμεινε μερικά παιχνίδια εκτός, αλλά επέστρεψε κάτω από τα δοκάρια του Άρη, μετά την περιπέτεια της υγείας του Αλέξανδρου Αναγνωστόπουλου. Με την εμπειρία και τις εμφανίσεις του βοήθησε πολύ φέτος. Γκολ μπορεί να μην πέτυχε, αλλά για τη θέση του, εκείνο που μετράει είναι να μην… δέχεται…

Αναλυτικά όσα είπε στην “Αrena Press”…

Προφανώς και το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας δεν αντέχει ιδιαίτερης κριτικής…

«Εντάξει, ήμασταν καλύτεροι από την αρχή, είχαμε ρυθμό, σωστή κυκλοφορία της μπάλας και δείξαμε από την αρχή πόσο πολύ θέλαμε αυτή τη νίκη. Δεν πανηγυρίζουμε, κάναμε το αυτονόητο, ωστόσο καταλαβαίνετε πως κι εμείς επιθυμούμε να πάρουμε τους βαθμούς που χρειάζεται για να ανέβουμε και μαθηματικά».

Αυτή η αναμονή της μαθηματικής επίτευξης του στόχου, από αγωνιστική σε αγωνιστική, σας προκαλεί άγχος;

«Όχι σε καμία περίπτωση. Αυτό που έχουμε πει από την αρχή είναι ότι πρέπει να βλέπουμε όλα τα ματς χωριστά και να τα κερδίζουμε. Κάποιες στιγμές δεν παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά αυτό είναι κάτι διαφορετικό. Δεν έχει σχέση με άγχος. Για παράδειγμα, κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου, που δεν ήμασταν καλοί δεν ήμασταν αγχωμένοι. Στόχος μας είναι η άνοδος, έχουμε μία διαφορά ασφαλείας και θέλω να πιστεύω ότι σύντομα θα τελειώσουμε».

Επειδή ζεις στην πόλη, νιώθεις αυτή την αγωνία του κόσμου του Άρη για την επιστροφή στη φυσική θέση του;

«Όχι μόνο εγώ, όλοι στην ομάδα το αντιλαμβανόμαστε. Στο χέρι μας είναι να ξεκαθαρίσει όσο πιο γρήγορα το πράγμα. Ο Άρης δεν είναι για εδώ, είναι για να πρωταγωνιστεί στη Superleague. Πέρασαν μερικά δύσκολα χρόνια. Καταλαβαίνουμε τον κόσμο. Ήταν άσχημο αυτό που έγινε με τον Άρη. Από εκεί και πέρα όμως κοιτάμε μπροστά».

Πιστεύεις ότι την Κυριακή θα τελειώσουν όλα;

«Από εμάς εξαρτάται. Αν είμαστε σοβαροί, όπως στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρωταθλήματος δεν θα έχουμε πρόβλημα. Σίγουρα όμως θέλει προσοχή γιατί και ο αντίπαλος έχει καλά στοιχεία. Έχουμε δείξει όμως ότι ακόμη και εκτός έδρας αν είμαστε εμείς όπως πρέπει, τότε θα πάρουμε το αποτέλεσμα που χρειαζόμαστε».

«ΟΧΙ ΦΙΕΣΤΑ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΧΑΡΟΥΜΕ»

Ο πολύπειρος γκολκίπερ αντιλαμβάνεται πως δεν πρόκειται να γίνει κάποια… φιέστα για την επίτευξη του φετινού στόχου, όμως είναι ξεκάθαρο πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα το χαρούν. «Δεν είναι ότι θα πανηγυρίσει κανείς, γιατί έγινε το αυτονόητο. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι εμείς δεν πρέπει να είμαστε χαρούμενοι. Διότι κάναμε μεν αυτό που έπρεπε, αλλά με πολλή μεγάλη προσπάθεια».

Όσο για το αν σκέφτεται την επόμενη ημέρα, ο Καντιμοίρης είπε: «Να τελειώσουμε πρώτα με το καλό και μετά θα έχουμε χρόνο και γι’ αυτό. Νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά».

To Top