ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Καντιμοίρης: “Όλοι στηρίζουν τον Σιαμπάνη! Νικητές με Μάντζιο και στην Κρήτη”

Ο πρώην τερματοφύλακας του Άρη, Γιώργος Καντιμοίρης, αναφέρθηκε στην νίκη επί του ΠΑΟΚ, στην δουλειά του Άκη Μάντζιου, αλλά και στον Μάριο Σιαμπάνη.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 101,7:

Αρχικά για την νίκη με τον ΠΑΟΚ:

Είναι νίκη είναι πολύ μεγάλη και σημαντική. Τέτοια παιχνίδια είναι ιδιαίτερα και όταν κερδίζεις αυτό το παιχνίδι νιώθεις ωραία. Ο Άρης ήταν αποφασιστικός και έπαιξε έξυπνα για να το κερδίσει. Για μένα ήταν δίκαιη η νίκη, μπήκε μέσα για να κερδίσει η ομάδα και πήρε τους τρεις βαθμούς.

Για την διαιτησία:

Δεν θέλω να ανακατεύομαι σε αυτό. Είναι ένα… άλλο θέμα. Το βλέπεις σαν τρίτος, το βλέπεις καλύτερα από έξω αλλά δεν θέλω να μιλάω για αυτό.

Για το αν περίμενε ο Άρης να είναι τόσο ψηλά και το ποια είναι τα συστατικά της επιτυχίας:

Όταν ξεκινάει ένα πρωτάθλημα έχεις μια εικόνα για το που μπορεί να είσαι. Ο καθρέφτης όμως όλων είναι το γήπεδο και ο Άρης δείχνει ότι δίκαια βρίσκεται εκεί που βρίσκεται. Θέλω να πω και μπράβο σε αυτά τα παιδιά. Η ομάδα δείχνει ότι έχει πολύ καλά αποδυτήρια. Αυτό είναι ένα μεγάλο κέρδος. Σίγουρα όταν υπάρχει μια τέτοια νοοτροπία βγαίνει και πολύ ωραία εκτός. Για αυτό κάθε παιχνίδι το βλέπουν και με περισσότερη δύναμη. Υπάρχει ένα γεμάτο ρόστερ και είναι όλοι σε πολύ καλή κατάσταση. Και ο προπονητής μπορεί να κάνει τις απαραίτητες αλλαγές.

Για τον Άκη Μάντζιο:

Ήμασταν συμπαίκτες στον Ιωνικό όταν ξεκινούσα. Τον ξέρω από τότε και είχαμε πάντα επαφές, κάναμε και παρέα πιο παλιά.

Για την δουλειά που κάνει ο Μάντζιος:

Φαίνεται ότι δουλεύει πάντα με στόχο. Δεν είναι να δουλέψει πάντα με ενθουσιασμό. Θέλει να είναι η ομάδα πολύ οργανωμένη, να ξέρει που πηγαίνει και τι θέλει να κάνει στο γήπεδο. Ξέρει και ο ίδιος ότι είναι μια πολύ μεγάλη ευκαιρία. Κάθε παιχνίδι το δουλεύουν ξεχωριστά και φαίνεται, είναι διαβασμένη ομάδα. Δεν πάει μόνο για να αγωνιστεί. Πιστεύω ότι και με τον ΟΦΗ έτσι όπως πηγαίνει η ομάδα θα είμαστε νικητές.

Για τα όσα συμβαίνουν με τον Μάριο Σιαμπάνη:

Αυτό είναι κάτι πολύ άσχημο να συμβαίνει. Δεν θέλεις καν να το σκέφτεσαι, ιδιαίτερα για ένα παιδί που ξεκινάει τώρα. Το θέμα είναι όσο μπορεί το παιδί να μείνει ήρεμο. Οι πάντες τον στηρίζουν. Έγινε κάτι για το οποίο δεν είναι υπεύθυνος. Είναι πολύ σημαντικό θέμα. Αλλά ο χρόνος περνάει γρήγορα και έρχεται το επόμενο ματς.

To Top