Καν: «Αδιανόητο να δώσει η Μπάγερν 100 εκατ. ευρώ για Χάαλαντ»

Αδύνατη είναι η απόκτηση του Έρλινγκ Χάαλαντ από την Μπάγερν Μονάχου τη δεδομένη στιγμή όπως τόνισε ο Όλιβερ Καν, που πρόκειται να αναλάβει χρέη CEO στους Βαυαρούς.

Ο παλαίμαχος Γερμανός πορτιέρο, ο οποίος θα αναλάβει την θέση του CEO στην Μπάγερν στο τέλος του χρόνου μετά την αποχώρηση του Καρλ Χάϊντς Ρουμενίγκε, δήλωσε ότι ο οικονομικός αντίκτυπος της πανδημίας του κορωνοϊού, δεν επιτρέπει στην Μπάγερν να αποκτήσει τον Νορβηγό “killer” της Ντόρτμουντ.

«Συγγνώμη, αλλά όσοι μιλάνε γι΄ αυτήν την μεταγραφή, δεν έχουν καταλάβει ακόμη την κατάσταση. Μια μεταγραφή που εκτιμάται σε περισσότερα από 100 εκατομμύρια ευρώ, είναι απολύτως αδιανόητη για την Μπάγερν αυτήν την στιγμή», δήλωσε ο Καν μιλώντας στην γερμανική εφημερίδα «Bild».

Παράλληλα επεσήμανε ότι δεδομένης της κατάστασης στην οποία βρίσκεται ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος έχει σημειώσει 39 γκολ στο εφετινό πρωταθλημα «σημαίνει ότι η Μπάγερν δεν χρειάζεται να κάνει κίνηση για τον Χάλαντ ούτως ή άλλως. Ο Ρόμπερτ έχει ακόμη συμβόλαιο δύο ετών εδώ. Μπορεί να διατηρήσει το επίπεδό του για ακόμη μερικά χρόνια. Αυτό είναι αρκετό, για να μην σκεφτόμαστε τον Χάαλαντ».

 

To Top