Καν και Ματέους τσακώθηκαν στον… αέρα για την απόλυση του Νάγκελσμαν

Όλιβερ Καν και Λόταρ Ματέους μάλωσαν στο pre game της αναμέτρησης της Μπάγερν με τη Ντόρτμουντ για την απόλυση του Γιούλιαν Νάγκελσμαν.
Οι δυο πρώην συμπαίκτες βρέθηκαν… αντιμέτωποι στο δίκτυο Sky Sports πριν από τη σέντρα του ντέρμπι, στο οποίο τελικά οι Βαυαροί επικράτησαν με 4-2.

Ο Ματέους, ο οποίος εργάζεται πια ως σχολιαστής, χαρακτήρισε ανήθικο τον τρόπο με τον οποίο απομακρύνθηκε από τη θέση του ο προπονητής, καθώς ενημερώθηκε μέσω των ΜΜΕ, για να του απαντήσει ο Καν, ο οποίος είναι πια εκτελεστικός διευθυντής του συλλόγου, πως η Μπάγερν δεν φέρει ευθύνη γι’ αυτό.

«Σίγουρα κανείς από την Μπάγερν είχε την ευθύνη για τη διαρροή. Δεν είμσαστε αυτόχειρες. Ήταν ξεκάθαρο από την αρχή ότι το πρώτο πρόσωπο που έπρεπε να το μάθει ήταν ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν. Δεν θέλεις να πεις σε έναν προπονητή από το τηλέφωνο ότι σταματάει. Τουλάχιστον, δεν είναι αυτό το στιλ μου και δεν είναι ούτε το στιλ της Μπάγερν» είπε ο Καν και πρόσθεσε:

«Σε ρωτάω Λόταρ. Τι εννοείς πραγματικά με το Mia San Mia, όταν πάντα υποθέτεις ότι δεν ισχύει πλέον το Mia San Mia; Απλά το τοποθετείς εκεί και ο καθένας μπορεί να επιλέξει τι σημαίνει».

«Όλιβερ, δεν κάνω προσωπικό πόλεμο εναντίον σου. Μπορείς να με καλέσεις οποιαδήποτε στιγμή. Γνωρίζω κόσμο στην Μπάγερν που ίσως δεν ξέρεις ούτε εσύ και τους μιλάω. Δεν είπα ότι πηγαίνει προς το χειρότερο, αλλά ότι διαφοροποιείται» ήταν η απάντηση του Ματέους.

To Top