Καπέλο: “Πάρτι και αλκοόλ στα αποδυτήρια της Ρεάλ με Ρονάλντο”

Ο Φάμπιο Καπέλο αποκάλυψε πως ο Ρονάλντο οργάνωνε πάρτι και έφερνε αλκοόλ στα αποδυτήρια της Ρεάλ, την ίδια ώρα όμως τον χαρακτήρισε ως το μεγαλύτερο ταλέντο που είχε προπονήσει ποτέ.

Το καλοκαίρι του 2002 ο Ρονάλντο κατακτούσε όλο τον κόσμο οδηγώντας την εθνική Βραζιλίας στην κατάκτηση του Μουντιάλ με τις εξωπραγματικές εμφανίσεις του στα γήπεδα της Άπω Ανατολής και ταυτόχρονα έκανε τους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης να εκστασιάζονται, έχοντας στο μυαλό τους πως τον απέκτησαν από την Ίντερ.

Τα όνειρα μάλιστα που έκαναν δεν πήγαν χαμένα, καθώς ναι μεν οι μερένγκες δεν πήραν κάποιον ευρωπαϊκό τίτλο στα 4,5 χρόνια παρουσίας του Βραζιλιάνου στο Μπερναμπεόυ (2002-2007), όμως είδαν το “φαινόμενο” να προσφέρει αρκετές μαγικές ποδοσφαιρικές παραστάσεις με τη φανέλα των Μαδριλένων.

Η λάμψη του μάλιστα ήταν τέτοια ώστε ακόμα και ο προπονητής που του έδειξε -μεσούσης της σεζόν 2006-07- την πόρτα της εξόδου από την Ρεάλ, ο Φάμπιο Καπέλο, εξακολουθεί ακόμα και τώρα να εκφράζει το θαυμασμό του για το τεράστιο ταλέντο του Βραζιλιάνου.

“Το μεγαλύτερο ταλέντο που έχω προπονήσει ποτέ ήταν ο Ρονάλντο, ο Βραζιλιάνος.

Αλλά την ίδια ώρα όμως ήταν και εκείνος που μου δημιουργούσε τα περισσότερα προβλήματα μέσα στα αποδυτήρια”, σχολίασε ο Ιταλός πρώην τεχνικός, και πρόσθεσε με δηλώσεις του στο ιταλικό Sky Sport:

“Ήταν εκείνος που συνήθιζε να οργανώνει πάρτι. Κάποτε μου είπε ο Ρουντ Φαν Νίστελροϊ “Μίστερ, μπορείς να μυρίσεις το αλκοόλ στα αποδυτήρια πλέον”. Έπειτα πήγε στην Μίλαν και αρχίζαμε να παίρνουμε νίκες.

Από θέμα ταλέντου πάντως, ήταν το μεγαλύτερο χωρίς καμία αμφιβολία. Σήμερα έχουμε μία καλή σχέση και τα λέμε πάντα ευχάριστα και εγκάρδια”.

To Top