Καπέλο: «Το ιταλικό ποδόσφαιρο να ευχαριστεί τη Γιουβέντους για την απόκτηση του Ρονάλντο»

Τη Γιουβέντους για την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο πρέπει να ευχαριστούν οι υπόλοιπες ομάδες της Serie A, σύμφωνα με τον Φάμπιο Καπέλο.

«Μέλι» έσταξε για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και την προσφορά του στο ιταλικό ποδόσφαιρο ο Φάμπιο Καπέλο, λίγες μόνο μέρες μετά το «κράξιμο» που του έριξε ύστερα από τον αποκλεισμό της Γιουβέντους  από την Πόρτο στους «16» του Champions League.

«Ο Ρονάλντο στάθηκε σημαντικός για τη Serie Α. Όλοι μιλούσαν για το ιταλικό ποδόσφαιρο μόλις αποκτήθηκε από τη Γιουβέντους. Γίναμε το 3ο-4ο πιο σημαντικό πρωτάθλημα στον κόσμο και όλα τα υπόλοιπα ιταλικά κλαμπ επωφελήθηκαν από αυτή τη μεταγραφή. Ας ευχαριστήσουμε τη Γιουβέντους, καθώς το ιταλικό ποδόσφαιρο έχει ταξιδέψει σε όλον τον κόσμο χάρη στον Ρονάλντο», τόνισε χαρακτηριστικά στο «Sky Sport Italia»

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Τρίτη (9/3) και μετά τον αποκλεισμό των «μπιανκονέρι» από την Πόρτο ο πρώην παίκτης και τεχνικός τους είχε χαρακτηρίσει ως ασυγχώρητη τη λανθασμένη αντίδραση του Ρονάλντο στην εκτέλεση φάουλ του Σέρτζιο Ολιβέιρα.

To Top