ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Καπερνέκας: «Ο Άρης μπορεί με τον Μάντζιο να κατακτήσει το πρωτάθλημα»

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Άρη, Σπύρος Καπερνέκας, μίλησε με αφορμή την εξαιρετική εικόνα του φετινού Άρη και τα ρεκόρ που κατέρριψε η ομάδα.

Τελευταία φορά που οι κιτρινόμαυροι είχαν ξεκινήσει στα πρώτα έξι παιχνίδια της σεζόν με πέντε νίκες και μία ισοπαλία, ήταν την σεζόν 1973-74, όταν έπαιζε ο Σπύρος Καπερνέκας.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 101,7…

Για το ρεκόρ που καταρρίφθηκε και την συνολική εικόνα του Άρη:

Τα ρεκόρ είναι για να καταρρίπτονται. Ο Άρης κάνει πολύ καλή πορεία και χαίρομαι πολύ γι’ αυτό. Το «ταμείο» είναι θετικό. Τα μηνύματα που περνάει η ομάδα, τόσο προς τα έξω, όσο και μέσα σε αυτήν, είναι πολύ καλά. Ο Άρης ξεκίνησε χωρίς «τυμπανοκρουσίες», ωστόσο έφτασε στο σημείο να διεκδικεί το πρωτάθλημα. Το 2021 η ομάδα θα πάει ακόμη καλύτερα και εύχομαι να φτάσει στην κατάκτηση των στόχων της.

Για το ότι η ομάδα βρίσκεται στη 2η θέση του πρωταθλήματος:

Αυτή τη στιγμή ο Άρης κάνει πρωταθλητισμό και διεκδικεί στα ίσα το πρωτάθλημα. Μπορεί η ομάδα να πει με σιγουριά, ότι πάει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, πράγμα που φαίνεται με πράξεις, από την εικόνα της μέσα στο γήπεδο. Ο Άρης έχει πολύ καλό σύνολο. Ο προπονητής έχει κάνει εξαιρετική δουλειά, καθώς και η διοίκηση είναι στο πλευρό της ομάδας. Όλοι στηρίζουμε την ομάδα, οι φίλαθλοι και εμείς οι παλαίμαχοι και όποτε χρειαστεί, θα βοηθήσουμε.

Για τη λειτουργία του VAR:

Η σωστή λειτουργία του VAR έχει βοηθήσει σε διαιτητικές αποφάσεις. Με το VAR λύνονται κάποιες απορίες, κάποιες αμφιβολίες. Είναι χρήσιμο εργαλείο, που όμως πρέπει να αξιοποιείται σωστά.

Για τον φετινό Άρη:

Δεν θα ήθελα να αναφέρω κάποιο συγκεκριμένο όνομα ποδοσφαιριστή, γιατί πιστεύω πως όλοι οι παίκτες είναι «παρόντες». Η ομάδα είναι δεμένη και δεν τα παρατάει σε κανένα σημείο του αγώνα. Ο Άρης έχει «μέταλλο».

Για τον Μάντζιο:

Ο Άκης Μάντζιος είναι ένας πολύ καλός προπονητής και το απέδειξε στα παιχνίδια. Ο Άρης μπορεί μαζί του, να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Για τον κόσμο του Άρη:

Εύχομαι να είναι πάντα δίπλα στην ομάδα, να είναι γερός, με υγεία. Το 2021 να πανηγυρίσει την κατάκτηση τίτλου.

Για τον Καρυπίδη:

Ο Θεόδωρος Καρυπίδης είναι το αφεντικό της ομάδος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μπορεί να έχουν γίνει λάθη, όμως είναι άνθρωπος κι όλοι οι άνθρωποι κάνουν λάθη. Δεν διστάζει να βάλει το χέρι του στη «φωτιά». Έχει κάνει πολύ καλή δουλειά.

To Top