Χωρίς κατηγορία

Καπετάνος: “Έμεινα για να πετύχουμε. Άλλη ομάδα ο Άρης στην έδρα του…”

Ο Κώστας Καπετάνος είναι από τις… “παλιοσειρές” του νέου Άρη. Μετά από τα επτά φιλικά των κίτρινων μίλησε για την πορεία της προετοιμασίας, για τους νέους παίκτες και για το ποια είναι η αγωνιστική φιλοσοφία της νέας ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο “Αθλητικό Μετρόπολις”:

Για δουλειά που έγινε στο αμυντικό κομμάτι, στην Ιταλία: «Η ομάδα αρχίζει να δένει και θέλουμε έναν επιθετικό για μπροστά».

Για τον Δημήτρη Σουνά, ο οποίος ξεχωρίζει μέχρι στιγμής από τους νεαρούς: «Πολύ καλός παίκτης και πολύ καλός χαρακτήρας. Είναι πολύ συγκεντρωμένος και άμα συνεχίσει έτσι θα είναι η έκπληξη του Άρη”.

Γενικά για τα νέα παιδιά της ομάδας: «Δουλεύουν σκληρά. Φέτος όλοι θα είναι απαραίτητοι μέσα στη χρόνια, η οποία θα είναι δύσκολη. Καταλαβαίνουν σε ποια ομάδα είναι και δουλεύουν σκληρά για να ανταπεξέλθουν».

Για το φιλικό με τη Ρόμα: «Είναι ένα ακόμα παιχνίδι που θα πάρουμε εμπειρίες. Πρέπει θα δείξουμε τρεξίματα για να βγουν στο πρωτάθλημα, να έχουμε μια καλή τακτική και να την ακολουθήσουμε στα επόμενα παιχνίδια».

Για τον χαρακτηρισμό της αμυντικής ομάδας που δίνεται στον φετινό Άρη: «Θα είμαστε αμυντικογενείς γιατί είμαστε μια νέα ομάδα αλλά στην έδρα μας η ομάδα θα είναι διαφορετική και θα πετυχαίνει γκολ».

Για τον Μάκη Κατσαβάκη: «Πολύ έμπειρος προπονητής με πολύ καλούς συνεργάτες. Η φετινή χρονιά αποτελεί στοίχημα και για τον ίδιο. Θέλει να πετύχει και το περνάει και σε εμάς».

Για την κλήση του Μάρκου Βελλίδη στην Εθνική: «Χαρήκαμε όλοι για την κλήση του. Δουλεύει πάρα πολύ και έχει απίστευτη βελτίωση. Είναι προσγειωμένος και από εδώ και πέρα πιστεύω θα είναι συνέχεια στις κλήσεις του κ. Σάντος».

Σχετικά με τον αδελφό του, Παντελή, που αγωνίζεται στην Κλουζ και αν ο ίδιος έχει σκεφτεί το ενδεχόμενο του εξωτερικού: «Θέλω να δουλέψω και να πετύχω στον Άρη και άμα έρθει κάτι καλό απ έξω θα κοιτάξω. Φέτος όμως ήθελα πολύ να μείνω στην ομάδα».

To Top