Χωρίς κατηγορία

Καπετάνος: “Ο Ζαμπέτας μας εξευτέλισε και μας είπε να κάνουμε προσφυγή αν δεν μας αρέσει”!

Το πρόσωπο των τελευταίων ημερών για τον Άρη, δεν είναι άλλος από τον Κώστα Καπετάνο. Κατέθεσε προσφυγή, διεκδικεί την ελευθερία του από την ομάδα αλλά και συνολικά 600.000 ευρώ!

Ένα ποσό που πάντως είναι διαπραγματεύσιμο σύμφωνα με τον παίκτη, επιβεβαιώνοντας ότι οι λόγοι της προσφυγής του δεν είχαν να κάνουν με το οικονομικό… Ο Καπετάνος παραχώρησε συνέντευξη στο sport2310 αναλύοντας τους λόγους για τους οποίους έφτασε στην απόφαση αυτή.

Διαβάστε τι είπε αναλυτικά:

Ποιος ήταν ο λόγος που σε οδήγησε στο να καταθέσεις προσφυγή;

«Καταρχήν μου μείωσαν την προσωπικότητά μου. Ήρθε ένας καινούργιος προπονητής και από το πουθενά, χωρίς να υπάρχει λόγος, τελείωσε κάποιους παίκτες μετά το ματς με τον Ατρόμητο, μέσα στους οποίους ήμουν κι εγώ», είπε αρχικά ο 28χρονος μέσος και συνέχισε λέγοντας:

«Μάλιστα ο Αντώνης Ζαμπέτας, εξώθησε την κατάσταση στα άκρα, καθώς μπήκε στα αποδυτήρια, μας μίλησε άσχημα, εξευτελίζοντάς μας και  λέγοντας μας ακόμη και να κάνουμε προσφυγή αν δεν μας αρέσει».

-Θεωρείς πως ο Αλκαράθ ήταν αυτός που πήρε την απόφαση να σε θέσει εκτός ομάδας;

«Ο συγκεκριμένος προπονητής ήρθε και σε μία μέρα πέταξε εκτός ομάδας, βασικούς ποδοσφαιριστές και έμπειρους. Δεν γίνεται να παίρνει εντολές από άλλους και να… καθαρίζει έτσι ποδοσφαιριστές από τη μία μέρα στην άλλη. Η ομάδα αυτή τη στιγμή αντί να είναι συσπειρωμένη συμβαίνει το αντίθετο. Ο Άρης δεν πρέπει να χάσει ούτε έναν παίκτη και παρόλα αυτά ο προπονητής δουλεύει με 12-13 ποδοσφαιριστές και οι υπόλοιποι είναι σε άλλο γκρουπ».

-Αξιώνεις σύμφωνα με την προσφυγή που κατέθεσες ένα ποσό που φτάνει τις 600.000 ευρώ. Θα τα διεκδικήσεις όλα τα χρήματα ή είσαι ανοιχτός σε διαπραγμάτευση;

«Περιμένω από την νέα διοίκηση να με πάρει τηλέφωνο προκειμένου να διαπραγματευτώ μαζί τους. Θέλω να μου καταβληθούν τα δεδουλευμένα μέχρι το τέλος της σεζόν, να βρούμε τη «χρυσή τομή» προκειμένου να αποσύρω την προσφυγή μου».

-Από τη νέα διοίκηση δεν έγινε κάποια προσέγγιση, από χθες που έγινε γνωστό ότι έχεις καταθέσει  προσφυγή;

«Την καινούργια διοίκηση δεν την γνωρίζουμε καν. Η διοίκηση πήγε στο ξενοδοχείο και μίλησε μόνο στους 18 που ήταν στην αποστολή. Οι υπόλοιποι δεν έχουμε έρθει σε επαφή μαζί τους».

Διαβάστε εδώ το θέμα της συνέντευξης του Καπετάνου στο sport2310.gr

 

To Top