ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Καπνίδης: “Ανακούφιση, όχι χαρά…”

Ο αρχισκόρερ του Άρη , Αντώνης Καπνίδης μίλησε στον «Arena FM 89,4» για τη φετινή σεζόν, αλλά και το μέλλον του στους «κιτρινόμαυρους».

«Ήταν μία διαφορετική χρονιά, περίεργη, η οποία ολοκληρώθηκε με ανακούφιση. Όχι χαρά, γιατί αυτό που πετύχαμε ήταν το αυτονόητο. Δεν υπήρχε άλλος δρόμος πέρα από την άνοδο. Τόσο νωρίς, βέβαια, δεν το περιμέναμε ούτε οι ίδιοι».

Τι διαφοροποίησε σημαντικά την αγωνιστική εικόνα του Άρη τη φετινή σεζόν; «Το γεγονός ότι ήρθαν στην ομάδα παίκτες με πλούσιες εμπειρίες από την Σούπερ Λιγκ. Υπήρχαν αγώνες, όπου η ηρεμία και η ψυχραιμία έκαναν την διαφορά και μας βοήθησαν στο να διαχειριστούμε καταστάσεις. Ειδικά σε δύο-τρία ματς, όπου βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και στη συνέχεια πετύχαμε την ανατροπή».

«ΔΑΣΚΑΛΟΣ Ο ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ»

Η φετινή συνύπαρξή του με τον Νίκο Αναστόπουλο, τον έχει βοηθήσει τα μέγιστα, προκειμένου, να βελτιωθεί αγωνιστικά, όπως ο ίδιος παραδέχεται: «Οποιαδήποτε συμβουλή του είναι απαραίτητη. Κάθε μάθημα πρέπει να το αξιοποιείς, πόσο μάλλον όταν αυτό γίνεται από τον κόουτς. Υπήρχαν μέρες, όπου δουλεύαμε στα τελειώματα. Τον βλέπω ως δάσκαλο».

Το δικό σου τελικό «ταμείο» από την φετινή σου παρουσία σε αφήνει ικανοποιημένο; «Δουλεύω καθημερινά, έχω στόχους και θέλω να βελτιώνομαι συνέχεια. Είχα καταπληκτικούς συμπαίκτες, κάθε χρόνο και καλύτερους. Δεν έχει τόσο σημασία η πρώτη θέση των σκόρερ, όσο το γεγονός ότι πετύχαμε άνετα τον στόχο και έκανα ότι μπορούσα από την πλευρά μου».

«ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ»

Η απογοήτευση του κόσμου, δεδομένη, με τον νεαρό φορ να αναγνωρίζει και να επωμίζεται μέρος των ευθυνών, για τα όσα συνέβησαν την περυσινή περίοδο: «Σίγουρα σε εμάς οφείλεται το γεγονός ότι η παρουσία του δεν ήταν αυτή που θα περίμενε κανείς στο γήπεδο. Περασμένα, ξεχασμένα. Κοιτάμε μπροστά το μέλλον και αφήνουμε πίσω μας όσα έγιναν».

Πως βίωσες φέτος τις σχέσεις μεταξύ σας στα αποδυτήρια; «Οι χαρακτήρες των συμπαικτών μου είναι εξαιρετικοί. Ημασταν μία οικογένεια, βγαίναμε μαζί, τρώγαμε μαζί και αυτό φάνηκε, όταν έπρεπε ειδικά στις δύσκολες στιγμές. Εκεί φάνηκε το καλό κλίμα».

«ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΩ»

Οι συζητήσεις για το ρόστερ της επόμενης σεζόν, προς το παρόν, δεν έχουν ξεκινήσει, με τον πρώτο σκόρερ των «κιτρινόμαυρων» να εκφράζει, ωστόσο, ανοιχτά την επιθυμία του για παραμονή: «Από την πλευρά μου είμαι ανοιχτός, θέλω να παραμείνω. Δεν είναι ώρα γι αυτά έχουμε ακόμα καιρό. Να τακτοποιηθούν τα σοβαρά ζητήματα και μετά όλα θα γίνουν». Το μήνυμα που θα ήθελες να στείλεις στον κόσμο με αφορμή την ολοκλήρωση της σεζόν; «Θέλω να ξέρουν ότι οι δύσκολες μέρες περάσανε. Από εδώ και πέρα θέλουμε να του δώσουμε την χαρά που στερήθηκε αυτά τα χρόνια».

To Top