ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Καπνίδης: “Για την νίκη με τον Άρη, θα χαρώ που θα δω ανθρώπους που περάσαμε πολλά μαζί…”

Για την αυριανή αναμέτρηση του Κυπέλλου Ελλάδος στο Παγκρήτιο Στάδιο κόντρα στην πρώην του ομάδα του τον Άρη μίλησε ο Αντώνης Καπνίδης.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

«Πιστεύω ότι θα είναι ένα ωραίο παιχνίδι απέναντι σε δυο ομάδες που παίζουν οργανωμένο ποδόσφαιρο με στόχο την δημιουργία όπου και οι δυο θα κυνηγήσουμε τη νίκη τόσο για να συνεχίσουμε  στην διοργάνωση όσο και για ψυχολογικούς λόγους διότι προερχόμαστε από συνεχή αρνητικά αποτελέσματα» επεσήμανε αρχικά ο επιθετικός του Εργοτέλη στην επίσημη σελίδα της Κρητικής ΠΑΕ.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Ο Άρης είναι μια ομάδα της Super League. Ξέρουμε πολύ καλά ότι είναι ένα ματς με ιδιαίτερες δυσκολίες όμως είμαστε έτοιμοι ν’ ακολουθήσουμε το πλάνο μας και να βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο όλα όσα έχουμε δουλέψει δείχνοντας πίστη, πάθος και σοβαρότητα. Τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα μας έχουν στεναχωρήσει . Όλο αυτό θέλουμε να το αλλάξουμε και να χαμογελάσουμε ξανά.»

Κλείνοντας ο Αντώνης Καπνίδης με αφορμή το γεγονός ότι θα συναντήσει γνώριμα πρόσωπα σχολίασε: «Θα χαρώ που θα δω ανθρώπους τους οποίους ξέρω πολύ καλά και έχω περάσει πολλά μαζί τους τα τελευταία χρόνια.»

To Top