ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Καπνίδης: “Μεγάλος αντίπαλος του Άρη είναι μόνο ο… εαυτός του”

Ο “χρυσός” σκόρερ του Άρη, Αντώνης Καπνίδης,  τόνισε μετά το τέλος του ματς για την νίκη που “υπέγραψε” στις καθυστερήσεις επί των Χανίων, ότι ο μεγαλύτερος αντίπαλος της ομάδας είναι ο ίδιος της ο εαυτός.

Διαβάστε τι είπε στη συνέντευξη τύπου μετά το νέο “τρίποντο”:

Για τον αγώνα: “Σήμερα όπως και σε όλα τα ματς, μπήκαμε να το πάρουμε από την αρχή. Στο ίδιο έργο θεατές, βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Με πίστη στη δουλειά μας ξέραμε ότι μπορούσαμε να το γυρίσουμε”.

Για το γεγονός ότι σκόραρε το νικητήριο τέρμα: Σήμερα είμαι εγώ, αύριο άλλος. Στο προηγούμενο ματς ήταν ο Ίλιτς. Έχουμε πολλά παιχνίδια συνεχόμενα και ο καθένας είναι χρήσιμος.

Για το ποιες ομάδες θα δυσκολέψουν τον φετινό Άρη: “Όπως φαίνεται στη βαθμολογία, οι ομάδες που είναι μαζί με εμάς θα μας δυσκολέψουν. Μεγάλος αντίπαλος του Άρη είναι ο εαυτός μας”.

Το ταμείο του για το 2016: “Η περσινή χρονιά ήταν χρονιά ανακούφισης. Από εκεί και πέρα πέρα από κάθε ματς, παίρνουμε τους τρεις πόντους και νιώθουμε χαρά γτ είμαστε κοντά στον στόχο μας. Είμαστε ευγνώμονες που κερδίζουμε και πάμε πιο ψηλά”

Για την κλήρωση με Ολυμπιακό: “Στόχος είναι η άνοδος, από εκεί και πέρα όταν είσαι στον Άρη στόχος είναι η νίκη. Δεν έχουμε δικαιολογίες. Κάθε ματς είναι τελικός για εμάς. Αυτή είναι η νοοτροπία μας. Να έρθει ο κόσμος κοντά μας, να θυμηθεί κάτι από τα τελευταία χρόνια. Να δώσουμε χαρά και να επιβεβαιώσουμε για μία ακόμα φορά ποια είναι η ομάδα μας”.

To Top