ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Καπνίδης: “Προτεραιότητά μου ήταν εξαρχής η παραμονή στον Άρη…”

Ο Αντώνης Καπνίδης, μίλησε μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τον Άρη, τονίζοντας αρχικά για τους στόχους της νέα σεζόν:
«Στόχος  είναι να έχουμε όλοι υγεία πρώτα απ’ όλα, για να μπορέσουμε  ν’ ανταποκριθούμε σε οποια κατάσταση μας παρουσιαστεί. Από εκεί και πέρα στόχος είναι  η άνοδος και προσωπικός στόχος να βοηθήσω όσο πιο πολύ μπορώ την ομάδα με τα γκολ».

Για τον μεγαλύτερο ανταγωνισμό που θα έχει στην θέση του τη νέα σεζόν: «Όταν υπάρχει συναγωνισμός πάντα είναι καλό. Επέλεξα να κάτσω σε μια μεγάλη ομάδα, γιατί οι παραστάσεις που έχεις ακόμα και στις μικρότερες κατηγορίες, σε κάνουν πιο έτοιμο καθημερινά και σου δίνουν κίνητρο πάντα να προσπαθείς να γίνεσαι καλύτερος».

Για το διάστημα αναμονής που μεσολάβησε:«Προτεραιότητά μου ήταν ο Άρη το είπα και πριν λίγο καιρό σε δηλώσεις μου. Υπήρχε ένα διαδικαστικό που ο κάθε παίκτης που ήθελε να παραμείνει στην ομάδα έπρεπε να περιμένει. Όταν αυτό λύθηκε ήρθε σ’ επικοινωνία μαζί μου ο κόουτς και ο πρόεδρος και συμφωνήσαμε κατ’ ευθείαν. Δεν μου πέρασε κάτι άλλο από το μυαλό. Όλα τα πράγματα πηγαίνουν σωστά και θα οδηγήσουν την ομάδα εκεί που πρέπει».

Αν είχε προτάσεις από άλλες ομάδες: «Υπήρχαν κάποιες κρούσεις τις οποίες τις ανέλυσα, αλλά προτεραιότητα μου όπως είπα ήταν να μείνω στον Άρη».

To Top