ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Καπνίδης: “Χαρά στον κόσμο μας με την πρόκριση, πρώτος στόχος η άνοδος”

O Αντώνης Καπνίδης μίλησε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης και αναφέρθηκε στη χθεσινή ισοπαλία του Άρη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης για το Κύπελλο.

Αναλυτικά όσα είπε ο επιθετικός του Άρη στο “Μετρόπολις”:

Για τη χθεσινή απόδοση του Άρη: «Ήταν ένα διαφορετικό παιχνίδι κόντρα σε μια καλή ομάδα της Super League. Δεν κλείστηκαν πίσω, όπως οι αντίπαλοί μας στη Football League και ήταν μια καλή ευκαιρία να δείξουμε τις επιθετικές μας αρετές σε ανοιχτούς χώρους και να διεκδικήσουμε κάτι καλό απέναντι σε μια εξίσου καλή ομάδα. Ο Αστέρας ήρθε στη Θεσσαλονίκη για να κερδίσει και αυτό μας βοήθησε να βρούμε ανοιχτούς χώρους και να διεκδικήσουμε κάτι θετικό.

Για το ότι ο Άρης είναι με το… ενάμισι πόδι στην επόμενη φάση του Κυπέλλου: «Είναι χαρμόσυνο αυτό, αλλά στόχος μας είναι το Πρωτάθλημα».

Για το τι είπε στους παίκτες του ο Νίκος Αναστόπουλος μετά το ματς:«Ήταν ικανοποιημένος. Μετά το ματς δεν λέμε πολλά, το αφήνουμε για να μιλήσουμε με ηρεμία και να κοιτάξουμε τα λάθη μας. Μετά από τέτοια ματς ίσως προσπερνάς τα λάθη που έχεις σαν ομάδα και τα ευχάριστα ή δυσάρεστα του χθεσινού αγώνα θα τα συζητήσουμε τις επόμενες ημέρες. Όλοι ρίξαμε πολλά χαμόγελα με την παρουσία που είχαμε. Υπάρχει, όμως, και μια μικρή πικρία γιατί αξίζαμε κάτι παραπάνω από την ισοπαλία».

Για τον στόχο στο Κύπελλο: «Στόχος μας είναι το Πρωτάθλημα. Χωρίς την άνοδο, δεν μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω. Όσον αφορά το Κύπελλο, θα πάμε μέχρι εκεί που βγάλει».

Για τα πολλά γκολ του χθεσινού αγώνα: «Έγινε πολύ ωραίο παιχνίδι και αυτό οφείλεται στο ότι έπαιξαν και οι δύο ομάδες ανοιχτά και διεκδίκησαν τη νίκη».

Για το τι τους λέει ο Αναστόπουλος στην προπόνηση: «Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Στο Κύπελλο ήθελε να είμαστε καλά κλεισμένοι αμυντικά, καθώς κόντρα σε καλές ομάδες της Super League το κάθε λάθος κοστίζει ακριβά. Επιθετικά, να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα μας παρουσιαστούν».

Για το πότε θα δούμε το πραγματικό πρόσωπο του Άρη και στο Πρωτάθλημα: «Οι ομάδες που έρχονται στη Θεσσαλονίκη ένα στόχο την άμυνα και προσπαθούν να καταστρέψουν το παιχνίδι μας. Είναι δύσκολο υπό τέτοιες συνθήκες να βρεις χώρους. Εμείς, με τις εναλλαγές που έχουμε από παιχνίδι με παιχνίδι θα προσπαθήσουμε να βρούμε τη ροή μας και, όπως φαίνεται, παιχνίδι με παιχνίδι θα είμαστε όλο και καλύτεροι».

Για τον κόσμο: «Με την ισοπαλία δώσαμε χαρά στον κόσμο μας, αν και με νίκη θα ήταν όλοι πολύ πιο χαρούμενοι. Πιστεύουν στην ομάδα και το έδειξαν και χθες, αν και ο καιρός δεν άφησε πιο πολύ κόσμο να έρθει στο γήπεδο. Θέλουμε να συνεχίσουν να στηρίζουν την ομάδα και θα τους κάνουμε πιο χαρούμενους τις επόμενες αγωνιστικές».

Για τον προσωπικό του στόχο όσον αφορά τον φετινό αριθμό γκολ με τον Άρη: «Την υγεία μας να έχουμε και τα γκολ θα έρθουν. Στόχος είναι να κερδίζει η ομάδα. Με τη βοήθεια των συμπαικτών, του προπονητή και την προσπάθεια όλων, θέλω να φτάσω εκεί που αξίζω. Δεν κυνηγάω συγκεκριμένο αριθμό γκολ».

 

To Top